Most aki az első helyen van a tőzsdeligán, az meg a nővérem, szintén az én felügyeletem alatt:) De sajnos 1 hónappal lecsúsztunk a főnyereményről, későn indult meg a Humet, talán a következő fordulóban is bejön majd valami tippem, de ennyire biztos nem.
Nem tudom sajnos Wedge címet.
1997 óta figyelem a tőzsdét meg játszom is rajta, de nem túl sok pénzel, nem tartom elég biztonságosnak. A mai nap is bizonyítja, hogy mik a veszélyek..
azt érzékelem, h jó a társaság...
őszintén szólva Te is elég ütős vagy néha... benéztem ma reggel a Tőzsdeligára és ismerős név volt az első helyen :)
Wedge -nek nem tudod az e-mail címét véletlenül?
Te mióta nyomod az ipart?
Tapasztalataid?
Igen, Wedge jó, Arp-nak is elég jó meglátásai vannak, néha bpmcwap is ügyes, döme jó arc ha néha benéz; matgab nagyon jó negatív indikátor (csináld az ellenkezőjét mint ő,s gazdag leszel:), egy a lényeg: komeda-ra ne figyelj, nem normális.
Jó közösség van itt különben.
Lennox, ha szabad ilyet kérdeznem, szted ki itt a legnagyobb ász? Wedge?
Nem régóta olvasgatlak benneteket és még nem tudok kiigazodni nagyon... mindenkinek megvan a magához való esze, de mintha mindenki Wedge véleményére adna inkább...
Ahha, tudom mi lesz a megoldás. Mivel most nyakig ülök Nabiban és mivel gyakorlatilag csődben a cég, megvárom míg kicsit rendbeszedik magukat kb 1-2 év, aztán passz.:) Régen is ilyen lassú üzleteim voltak, úgy látszik vége a gyors világnak.
Filmszakadás
Ki mit gondol?
Menekülnek a patkányok?