Topiknyitó: Törölt felhasználó 2006. 04. 11. 11:17

ECOPOLI.  

Az RTL remek pénzosztó műsorában ismét kiderült, hogy a pénz emberek azokat támogatják kockázati tőkével, ahol csak az ötletgazda kockáztat. Kedvencem a borfal...
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2006. 04. 18. 00:01
nem tudom ti hogy vagytok vele de nekem Lázáron mug Kutvölgyin kívül a többi ember nem tul hiteles a műsorban. Zoób Kati... még sok okosat nem mondott, Villám Géza bebizonyította hogy kifejezetten értelmes de kicsit furcsa ebben a szerepben, Sztanó nem egy buta ember, és sajnálatos dolog hogy mozgássérült, na de nem találtak olyan embereket akihez nem kell hosszas magyarázatot írni hogy miért sikeres, hanem tudjuk rola egyébként is?
Szalay-t betehették volna, de gondolom ő meg nem válalná, Nobilis, Leisztinger,vagy valami?
Mondjuk amíg bemegy egy balek hogy nőcsábász vagyok 50 millióért jöttem...... addig akár Kiszel Tünde is ülhetne vele szemben....
Pedig a műsor ötlete nagyon jó, nem is magyar ötlet....
na páá
kissherceg 2006. 04. 13. 09:11
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó 2006. 04. 13. 09:09
Előzmény: #25  Törölt felhasználó
Amúgy a fideszes Lázár Vilmos a zsűriből nagyon profin csinálja ezt a befektetési bizniszt. Figyeljétek, lehet tőle tanulni.
Törölt felhasználó 2006. 04. 12. 13:07
Előzmény: #24  bpmcwap
bp:

DJ Tiesto 50 millió HUF-os költségvetésből. Az útiköltségére talán elég lenne :-))))))
bpmcwap
bpmcwap 2006. 04. 12. 13:01
...de bacok bemenni vele... még a végén ellopnák!Különben se kell hozzá piiz, me pár 10000forintból bárki megvalosithatja, sporolni meg többet sporol vele havonta mint amennyibe benne volt a cakom pakli cukli... Alternativ enerdzsia vaze!Abban avn a jövö!Csak vegyem meg a hatholdas pagonyomat azt maj jo futyiszt mutatok én mindenféle gáz meg villanyszámlára!!! Akinek müködöképes ötlete van és van csöpke esze ugyse nem viszi be ezeknek a nagyképü majmoknak... Borautomatánál mi volt a első kérdés??? Le van e védve... ez a fenegyerek... kiszáltam, de ha nincs levédve holnap délután má be is üzemelek egy két ilyen masinát.... :)
Amugy szerintem az a birkás valami csokos lehetett... Valamelyik távoli kishuga... Pont a lentebb leirtak alapján gondolom... Amugy retro merto bulihoz még hozzátenném a nyugatipályaudvarban tartott szilveszteri bulit... Na az pl retro ugyan nem volt de a vonat má majnem metro... szal szvsz pár száz fuves exes gumibogyoszörpos kicsirigo biztos megvette von a jegyet...pláne olyan sztár vendigekkel min dizsé tijesztó, meg sterbiszki, meg tom is én kik most a sztárok... Igaz ha má retro az a metro akkor inkáb doki albant meg labust kellene hini zenefelelősnek...
Törölt felhasználó 2006. 04. 12. 12:43
Előzmény: #16  Knight Tyris
Koszi Tyris, persze, hogy mar korabban is megleltem, de csak most koszonom meg.De, hogy most azert ne fogjunk kezet egy dolog miatt ,mert az sokakban az unszimpatiat valtana ki, ez azert szar !
Gondoltam en, hogy valami bonyolult dolgot vitt be a szep lanyka a birakhoz. Sajnos meg most sem tudnam eldonteni, hogy az mire lenne esetleg jo, de ez mar az en szukos ertelni kepessegeim miatt- egyszeruen sok mindenrol tudni sem akarok - van igy. Valahogy be kene jusson ujra, es maskepp folkeszulve.Talan.
Törölt felhasználó 2006. 04. 12. 09:05
Előzmény: #21  Törölt felhasználó
Köszi, akkor jól sejtettem...
Törölt felhasználó 2006. 04. 12. 09:01
Előzmény: #20  Törölt felhasználó
link

Ebben benne van a válasz, ő az.
Törölt felhasználó 2006. 04. 12. 08:51
Előzmény: #19  Törölt felhasználó
Hali!

A Szabó-Gál András nem azonos a Villám Gézával?
Törölt felhasználó 2006. 04. 12. 08:41
Az a matematikai programos csaj nagyon gagyi volt. Mi a francnak kért 50 millió forintot egy már meglévő matek programhoz, amit csak el kell adni a neten. Miért nem csinál saját magának egy honlapot amin ezt árulja, és azt futtatná fel tök ingyen, ha ilyen programot tudott írni akkor egy jó kis weblap se lehet probléma! De mondta is az az általában ideges sovány szőrös fazon, hogy nem kell egy hozzá hasonló média majmot felbérelni ehhez, csak meg kell keresnie ajánlatával az iskolákat.

Szóval az a baj, hogy sokan a nagy semmire próbálnak kérni 30-50 milliót és kilóg a lóláb. A bemutatott holmik nagy része 1-2 millából előállítható kis szériában, talán a borautomata a kivétel.:) Nekem égne a pofám egy riksa szolgálat ötletének szellemi értékét 12,5 millára becsülni és 37-et kérni a beindításához, mikor 5 milla is bőven sok lenne.

De azt hiszem bemegyek aztán eladom nekik a fém huzalos cd-tartóimat úgyis fel vagyok szerszámozva kétféle cd-tartóra hegesztésére meg 2 féle dvd-re, ha adnak 1,5 millió forintot legyártok nekik 1000 db 60-db-os cd-tartót.:))) Minek támogatni olyanokat akik még csak most próbálkoznak, támogassanak engem én már kész vagyok, bármennyit tudok gyártani.
Törölt felhasználó 2006. 04. 11. 23:29
Előzmény: #1  Törölt felhasználó
vkinek megvannak ezek a gyöngyszemek? felajánlom érte a The Apprentice-gyűjteményem,et :) ami ennek meg a VV-nek az ötvözete...
:)
thx elnökúr :)
persze a spanyol inkvizíciót is felajánlom :)
meg a Feudalism vagy miatúró is jó lenne, az társasjáték Hunglishül :)
Törölt felhasználó 2006. 04. 11. 23:02
ui. : nekem meg nem muxik :)
Knight Tyris 2006. 04. 11. 22:52
Előzmény: #14  Törölt felhasználó
Tudom már ki az. Múlt héten volt az első talán.
Az édesapja fejlesztett valamilyen matematikai képességfejlesztő progit gyerekeknek. Az volt a baj, hogy nagyon amatőr módon mutatta be. Gyakorlatilag papírvázlatokkal próbálkozott, ahelyett, hogy bevitt volna egy laptopot és kért volna az rtl-től egy projectort mellé.
Az ötlet még tetszett is először a zsűrinek, de nem tudta értelmesen elmondani, hogyan működik. Én sem értettem meg, pedig lehetett benne fantázia. A terjesztéséhez, annak felfuttatásához kért támogatást. Végül kapott egy olyan ajánlatot, a reklámostól + 2 másiktól, hogy egy kávé mellett majd beszélgetnek a dologról és adnak tanácsokat, de pénzt nem.
Ha van egy kis sütnivalója és jó a dolog, viszi a laptopot, és ott megmutatja működés közben.

ui:. Én úgy szeretem a Firefoxot. :o) a mehet helyett a mégse gombot nyomtam meg :o) de a vissza gomb megmentette a beírásom. :o) :o) :o)
Törölt felhasználó 2006. 04. 11. 22:24
Előzmény: #9  bpmcwap
Bp, email ment, csinaljunk penzt!!
Törölt felhasználó 2006. 04. 11. 22:17
Előzmény: #13  Knight Tyris
Nem jo Tyris. Ez a csaj valami IT-s cuccot muatathatott vagy mi , forog is allitolag , de tenyleg nem tudom mi? Talan valami uj EBPP-s cucc nem tudom. Az oltozeke valami kek ruhara emelkszem, es be volt kotve a haja. O biztos nem az oromtol pityeregte el magat szegenyke,hanem mert nem kapott tamogatast.De szerintem jo lehetett a cucc amit bemutatott, csak szerintem meg nagyon az elejen volt a musor es a bent ulok , a radios ficko meg a tobbiek , gondolom nem akarhattak egybol penzautomatat jatszani.Na szoval ez az arabos - indiais csaj nem birkakat arult, az tuti.Senki nem emlekszik ra ?
Knight Tyris 2006. 04. 11. 22:08
Előzmény: #12  Törölt felhasználó
Jp kis mellényke volt rajt /alatta ing/, és barna volt a haja?
Mert akkor az a racka juhos volt, de ő azért sírt, mert elnyerte a "támogatást".

Remélem segítettem, hogy nyugodtan tudj ezek után aludni. :o)
Törölt felhasználó 2006. 04. 11. 21:45
Előzmény: törölt hozzászólás
Mindezt a mult heten lehetett latni, es Ti most beszeltek errol ?
Amugy az az indiai vagy arabos kinezetu csajszi akit nagyon sajnaltam, az mit mutatott be, mert ezt mar nem lattam, csak a konnycseppjeit.
kissherceg 2006. 04. 11. 21:30
Törölt hozzászólás
Knight Tyris 2006. 04. 11. 21:26
Előzmény: #9  bpmcwap
Bp a második is tetszeni fog. :o)
Bár még egy ilyen meredek dolog sajna nem lesz. :o)
bpmcwap
bpmcwap 2006. 04. 11. 21:19
:DDD
Retro metro vaze!!!Vágod! :DDD
nem is tudtam hogy "csak" 35éves metroval utazunk... én is ilyen 70évesre tippeltem... há nem ugy néz ki??? :DDD
Knight Tyris 2006. 04. 11. 20:36
Előzmény: #5  Törölt felhasználó
Tisztelték a csaj őszinteségét. Nem köntörfalazott, az első 2 mondatban benne volt, mit akar és mennyibe kerül. /Igen ritka ez manapság/ Én azt hittem ott azon nyomban ki is rakják. :o) :o) :o) Végül is alapba ötletekről vanszó a műsorban.
De győzött a romantika. Annyi pénzzel, mint nekik van már megengedhetik maguknak, hogy legyen egy kis földjük rajta birkákkal az Alföldön. Oda később le lehet utazni pihenni.
Egyébként a csaj felkészültebb, értelmesebb volt, mint bármelyik másik jelentkező, megérdemelte, hogy megvalósuljon az áma.
Törölt felhasználó 2006. 04. 11. 18:35
Előzmény: #6  Törölt felhasználó

Ez a bárány sem "áll el", mert választáskor kell értékesíteni, nagyobb korban nem kell a kutyának se.
Törölt felhasználó 2006. 04. 11. 17:37
Előzmény: #5  Törölt felhasználó
A Bor az eláll, a bárányt etetni kell ha trükközik a digó nepper...
Törölt felhasználó 2006. 04. 11. 16:17
Előzmény: #4  Törölt felhasználó

Buxer:

Sokminden nem volt még abban átgondolva. Kezdve attól, hogy hogyan takarmányozza az állatokat télen, ugyanis akkor nem legel, annyi legelőről pedig nem jön le annyi széna, amennyi kellene.
Szintén lesz ott még gond azzal is, hogy mi lesz nyáron, tudniillik akkor elég szépen kisül a fű, és aligha hinném, hogy a 12 millájából öntözőrendszert telepítene.
Az olasz import viszonylag erős, azért az eltűnése nem nagyon valószínű,, a piac áringadozásait pedig nem nagyon lehet egy tervben benne foglalni. Az árak egyébként, amiket felsorolt nagyjából reálisak voltak,.
Ahogy én végiggondoltam, nem lesz azon annyi nyereség, hogy a 6 vállalkozó barátunk páncéltermet építsen neki. Arról nem is beszélve, hogy nekik ez annyira filléres tétel, hogy mindegy vesztenek rajta vagy nyernek. Szvsz azért adták neki oda a pénzt, hogy az álmát megvalósítsa, komoly haszon ilyen volumenen aligha lenne, nem is ez a céljuk.

Törölt felhasználó 2006. 04. 11. 14:35
Előzmény: #3  Törölt felhasználó
A birkás spiné is érdekes, csak nincs végig gondolva az olcsó lengyel konkurecia. Mi van ha a digo inportőr eltünik?
Törölt felhasználó 2006. 04. 11. 11:29
Előzmény: #2  Törölt felhasználó

Én láttam a tegnapit is, bár asszem a két okostojás retró metró bulija egy ideig felülmúlhatatlan lesz.
Törölt felhasználó 2006. 04. 11. 11:22
Előzmény: #1  Törölt felhasználó
Én a tegnapit nem láttam, de az első tetszett. A kedvencem a paradigmaváltásos csávó volt az internet sulijával.

Topik gazda

buxer -
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek