Mihelyst időm engedi hamarosan az áresés tényekkel alátámasztott lehetséges magyarázatát tartalmazó beírásomat közlöm itt. Akit érdekel elolvassa, akit nem érdekel, azt kérem ne személyeskedjen.
.
F undamentálisan semmi gond a céggel...
.
Én ezen az árszinten már gyűjtöm és meg lennék lepve, ha nem érnék el rajta extra hozamot az elkövetkező időszakban. A jövő nagy üzletének látom.
.
Üdv.
grap ! vmi konkrétabbat is tudnál súgni :) ? már csak a tények miatt (cím)....
Törölt felhasználó2005. 06. 07. 09:52
Hello mindenkinek! Na leinfoztam az eco-tokat... Nem kell már sokáig néznetek az árfolyamot a 120as jegyzésár alatt.. Okosan kiszedték a kivánt tételt a hatisokból...ahogy hallom elég volt nekik.... Bomba nyár lesz a dologból.... Már csak a türelem kell...
sztem addig nem lesz nagy forgalom, amíg a külföldiek el nem kezdik venni. a magyar befektetők épp most szálltak ki belőle pár hete... ők inkább a nagyobb, likvidebb papírokkal "játszanak" más. n em tudja vki, a KELER felé a brókercégek minden instrumentumnál T+3-mal számolnak el? ill. melyeknél hogy? THX előre is.
hát egy ilyen illikvid papírt amúgy is csak akkor lehet megvenni, ha már erősen kiszórják :) bár a freesoft még ettől is "jobb" :) sztem az ilyen IT papírok max. hosszú távon jók (bár lehet, csak én gondolom, h uaz lesz, mint az USA-ban, és pár év-évtized :) alatt "felszökken" a papírok ára...)
A cég gazdasági helyezte, piacon betöltött szerepe, nagysága és távlati üzleti kilátások szerint a jelenlegi árfolyam a realitás. A múlt évi árfolyam emelkedés okára magyarázat a társaság közleménye. "2004.10.15. Az econet.hu Informatikai Részvénytársaság (1117 Bp., Hauszmann Alajos u. 3., Cg. 01-10-043483) ezúton teszi közzé, hogy a Részvénytársaság befolyásoló részesedéssel (16,19%) rendelkező tulajdonosa a Corporate Asset Management Limited Liability Company (2910 Colby Ave. Suite 200, Everett, Washington, WA98201, USA, cégjegyzékszáma 602 179 104) 2004.10.15-én teljes egészében értékesítette az econet.hu Rt.-ben lévő részesedését" Nem fog emelkedni, ha csak azért nem, mert a tömegek, kisbefektetők beindulnak. BB.
Most előre úgysem lehet tudni, hogy lesz-e sikersztori... Ott kell legyen az ember keze a buy gombon, de nem a néppel együtt kell venni, hanem amikor már nagyon szórják, vagy amikor a bennfentesek elkezdik visszavásárolgatni.
A Rábán az elmúlt évben kb. 10 alkalommal nyertem. Most is néhány napja csuktam az utolsót (V630 E670-675). De egyébként valóban fordulat van a gazdálkodásban. A piac még nem látja. A nagyok még nem veszik. A Synergonnál ugyanígy volt. 330-nál mindenki fikázta, 500 nál mindenki vette elmebeteg módon. Az Ecot most mindenki veszélyesnek látja. Mikor 100 Ft fölött járt sokan 200-ra várták (köztük Wedge, Te is...). Akinek nem kell, ne vegye. Én már megszívtam egy párszor az Ecoval és adtam el kis bukóval. Most mégis belenyúltam. Miért? Mert érdemes.
Nem értem miért kell foglalkozni ezzel az econettel... Majd ha visszamászik 60 fölé, mert nagy vásárlók kiszedtek 3-4X50-100k-s pakkokat, na akkor majd lehet elkezdeni variálni, de amíg a forgalom a borításoknál van addig felesleges is megetetnünk magunkat...
És ha nem...? :) 100tól a lefelé úton nagyon sokan megégették magukat, ezért kétséges a limites emelkedés, meg aztán ahoz kell valami más is.. mondjuk valami hír? vagy friss pénz? nem túl sok, de épp annyi, ami az emelkedéshez kéne..
csak mint megfigyelő szólok bele egyelőre: az 55-öt végignyomták (100K), 54-ről 50K puffer kiugrott, és mindeközben az eladói oldal nem változott (nem onnan jött a tétel) (nem kell elkapkodni a beszállást, valamiért még mindig lefelé áll!!!)
Így van. Csak azt kell látni, hogy amíg ők nem akarják, addig nem fog emelkedni, bárki bárhogy erőlködjön. Annyi papírjuk van, hogy minden kísérletet visszavernek, ha akarnak. Ezért nagyon kíváncsi vagyok, hogy a marques-féle recept beválik-e. Persze az is lehet, hogy pont jókor van jó helyen.
Meggyőződésem, hogy Mr. Gekko, Terrasini, Miki Rurki és ki tudja még hány nick mögött ugyanaz a csoport áll, akik több, mint fél éve dolgoznak rajta, hogy lenyomják az árfolyamot.
Marques: Kiváncsian várom a tényeket. Azért bízva bízok benne, hogy nem olyanok lesznek mint Terrasinié :))))) Bár a Pannonplastos ajánlatod tényleg jól volt időzítve.
Marques, szerintem még várjál azokkal az információkkal a megfelelő időpontig. Felesleges most megpiszkálni még a közhangulatot, ha lehet majd még olcsóbban is venni ha most nem csinálja az ember a hangulatot. (hátha lesz még benne egy hati eliminálás :)))
Hello marques! Engem nagyon érdekelne, mert szerintem is megvan az oka az esésnek, de én úgy gondolom csak annyi, hogy az index-es ügyből nem lett semmi, és az EBPP-re is árny borult az OTP-s és M-com-os hírek miatt. Szerintem az ezekkel kapcsolatos várakozások tartották az árat 100-nál, és ha most alacsonyabban van is az árszint az indokolhatónál szvsz nem 45-50 forinttal (persze ezt röcidtávra értem - és szerintem ebbe bőven belefér, hogy egyébként a céggel semmi baj). Mindez persze csak a könnyen utánaolvasható adatokon és híreken alapuló amolyan megérzés-féle,-én ezért is figyelem egyenlőre csak távolról. Ui.: Nálam még mindig a Rába a favorit! :-)
ECONET.HU : A TÉNYEK
.
F undamentálisan semmi gond a céggel...
.
Én ezen az árszinten már gyűjtöm és meg lennék lepve, ha nem érnék el rajta extra hozamot az elkövetkező időszakban. A jövő nagy üzletének látom.
.
Üdv.