Topiknyitó: Törölt felhasználó 2010. 09. 01. 09:37

Csontváztopik  

"Varga Mihály újra csontvázvadászaton

A miniszterelnökségi államtitkár a kormányfővel együtt végigjárta az elmúlt hetekben a minisztériumokat. Újabb ügyek kerültek elő, amiket most vizsgálnak – mondja a kormány. Az előző csontvázkeresésről semmi érdemi nem került nyilvánosságra.

A Varga Mihály által vezetett tényfeltáró bizottság mandátuma augusztus 31-én lejárt – emlékeztet [1] a Napi Gazdaság. A miniszterelnökségi államtitkár azonban eddig semmilyen konkrétummal nem állt elő, a június elejére elkészített jelentését nem hozták nyilvánosságra. Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője emlékeztetett arra, hogy Orbán Viktor kormányfő társaságában Varga Mihály az elmúlt hetekben valamennyi minisztériumot végiglátogatta.

A kedden befejeződött tárcalátogatás-sorozat keretében számos olyan gyanús ügy került elő, amelyeknek komoly költségvetési kihatásuk is van. Az újabb "csontvázak" vizsgálata, elemzése még tart - közölte a szóvivő, hozzátéve: amint ez a munka véget ér, a tényfeltáró bizottság részletes jelentését Varga Mihály átadja a miniszterelnöknek, majd a nyilvánosságot is tájékoztatja.

A június 5-én ismertetett bizottsági részjelentés arról szólt, hogy konszolidált a magyar gazdaság helyzete és a kormány tartani akarja a 3,8 százalékos hiánycélt, ám a 2010-es költségvetés több adata nagyságrenddel eltér a valóságtól, ezért azonnali intézkedésekre van szükség. A kormány ezt követően - és Kósa Lajos, valamint Szijjártó Péter államcsődveszéllyel kapcsolatos nyilatkozatai után - dolgozta ki 29 pontos akciótervét."

Index

Gondoltam, megér egy topicot, ha Vargamisivel együtt indulhatunk csontvadászatra.

Sajnálom, hogy eddig ez még nem sikerült neki. Na de láttunk mi már filmekben olyat, hogyha valakit kábszerrel le akartak buktatni, hát a rendőrség maga tette a szekrényébe...
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2010. 09. 06. 09:56
Előzmény: #11  Törölt felhasználó
:)))
Törölt felhasználó 2010. 09. 06. 08:52
link

Hát ha Varga Csontvázügyi Mihály ilyen "komoly" csontszilánkokból szeretné összeállítani azt a beígért csontvázat, hát biz el fog tartani egy darabig.
Törölt felhasználó 2010. 09. 02. 16:32
Előzmény: #9  Törölt felhasználó
ne idegeld magad liberális, ártalmas.
mondjuk elég szar lehet most szadeszes bértopikolónak lenni.))
szeva.
Törölt felhasználó 2010. 09. 02. 13:28
Előzmény: #8  Törölt felhasználó
"egyébbként, ki annyira elvakult, hogy a fél életét egy fórumon tölti a vélt igazát bizonygatva?"

És ezt éppen te kérdezed? Ehhez már pofa kell. De jó nagy...
Törölt felhasználó 2010. 09. 01. 21:41
Előzmény: #5  Törölt felhasználó
én rágom a csontot, te nyitod a topikot. újabb muhaha.
te urbánus legendákról mesélsz, a figyesz meg tényekről.
egyébbként, ki annyira elvakult, hogy a fél életét egy fórumon tölti a vélt igazát bizonygatva?
a két szar közzűl a jobb szart választottam, nincs más.
az iemef uzsorás banda leszarásával meg egyetértek, az más kérdés, hogy még mibe kényszerítik bele az országot az elvárt haszon érdekében.
na, további kellemes szájtépést!))
watson
watson 2010. 09. 01. 21:31
Előzmény: #6  mondoka
mondoka, szó mi szó ha a dossziét Polt Péter et állítja össze akkor lehet ;))

amúgy könnyen lehet hogy a csontvázak elemzése majd a kormányzati munka bemutatásaként mehet a kampánycsendbe ;)
mondoka 2010. 09. 01. 21:16
Előzmény: #5  Törölt felhasználó
Szó -szó, szó mi szó nem apácák szó se róla. De ettől függetlenül még egyáltalán nincsennek azonos súlycsopotba kártékonyságban a két oldalon. A Fidesz dossziéján ha volna a, az országgal kapcsolatban, akkor is annyi állhatna hogy mondjuk: -egy rossz epizód.
Az Mszp-jén még a mult rendszer nélkül is : -egy sorstragédia. -szerű cím állna. Nem?
Törölt felhasználó 2010. 09. 01. 21:03
Előzmény: #4  Törölt felhasználó
Na akkor tisztázzunk valamit:
A hozzászólásom nem arról szólt, hogy ki kit vezessen, sem arról, hogy ki csomagol miért és ki marad stb.

Csupán arról, hogy az általad ezek szerint nagyra becsült fidesznyikeknek ismét sikerült találni egy olyan csontot, amit odadobhattak a hozzád hasonlóknak, hadd rágódjanak rajta, miközben ők a piszkos munkát elvégzik.
Emlékeztetnék itt az 1998-as választási győzelmet követően, amikor kinevezték bennfentes Simicska et-t APEH elnöknek, aki aztán a "hosszú bájtok éjszakáján" megpróbálta eltüntetni az adócsalások nyomait és erre a média felfigyelt, akkor rögtön bedobták a megfigyelési ügyet, amiről később egyértelműen kiderült, hogy egy nagy átverés, mert senki senkit nem figyelt.
A csontváz ügy többek között persze azt a célt is szolgálta volna, hogy megalapozzák a későbbi hiánycél emelést, ami viszont megintcsak nem jött be, így most igyekeznek az egészet a feledés homályába rejteni, mint Joszip Totot és Kaja Ibrahimot.
Csak a hülye nem látja, hogy a politikai elit egyik oldalon sem apácák gyülekezete, egyik kutya, másik eb, amit én már korábban megmondtam.
Ettől persze még az előző (nem Bajnai) kormány mögött álló polelit nem válik pozitív hőssé, de én mindig azt próbálom elérni, hogy a hozzád hasonlók vegyék le végre a rózsa(narancsszín)szín szemüveget és ismerjék el, hogy pl. ez az ügy is egy hatalmas blöff.
A baj persze az, hogy ezzel nemcsak azokat igyekeznek hülyének nézni, akik az előző rezsimet támogatták, de egyúttal azokat is, akik őket megválasztották.
Persze eképpen veled könnyű dolguk van.
Törölt felhasználó 2010. 09. 01. 20:30
Előzmény: #3  Törölt felhasználó
egyetértek liberális et.!
mi kevésagyűak várjuk, hogy olyan csillogó "jogász" elmék mint te, és példaképed gy. fletó vezesse utunkat!
a bőröndöm becsomagolva áll az előszobában, az orbánista diktatúra miatt. mi hivatásos rettegők tartsunk össze!

legalább valaki ír a sikeres topikodba.)))))
Törölt felhasználó 2010. 09. 01. 19:33
Előzmény: #2  Törölt felhasználó
Azt hittem, te is segítesz csontvázakat keresni, ehhez képest csupán a szokásos és meglehetősen elcsépelt liberálbolsizásra futotta.
Persze ez nem meglepő, hiszen már ismeretes hogy neked valszeg a sor vége jutott amikor anno a jóisten az észt osztotta...
Törölt felhasználó 2010. 09. 01. 09:55
Előzmény: #1  Törölt felhasználó
elvtarsak!

mi liberalbolsevisták vagyunk 1500-an "becsületesek, és nem komenisták! (muhaha)
a nokiás dobozokat is ez a Varga tette oda! Mo. taccsra vágásáért is ez a patás zOrbán tehet. öszödön is megmondtuk a tutit, kunbela et. is buszke lenne ránk.
mi nem komenisták 12 év mulva megmutatjuk, hogyan lkell ezt csinálni, mert 8 évig nem volt rá időnk technikai okok miatt.
ezek a fityiszesek szálljanak magukba és szégyeljék magukat.
na.

Topik gazda

pol-elemzo
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek