Eddig a pannergy nem volt az ajánlásodban. Ma sikerült megvilágosodnod, hogy ma elkezdett mocorogni?:) Ha tegnap vagy előttemondod hogy venni kellett volna kicsit hitelesebb lennél.;)
Igen, de itt volt hozzá egy elmélet, mert ugye két trendet állítottam fel! A másik a piros trend, ami a lassúbb, de ez az első, ami mérhető volt! Ennél a 769-s szint februárra jön ki! Ezért átlagoltam év végi célárnak a ~750-t, ha jól emlékszem! A valóságban majd meglátjuk, hogyan sikerül! Van lehetősége a szórásnak is! Éppen az előbb néztem az emelkedő csatit, abba is beleférünk, csak haladjunk így tovább! A terv megvan, csak teljesíteni kell! :))
Értelme lenne, csak nem úgy! :) Minek a korrekcióját mérnénk most? 457-ről indul a trend. Rövidebb szakaszt hiába mérünk, ahol nincs forgalom! Egy leszúrás és már nem is jó a szint! Az erősebb támasz a 612-nek kell lennie, mert az volt a nagyobb ellenállás is! Ez alatt lépne be a 0.382/585-s szint! Azért Jocek szokásos szövegére, ne kezdjünk el pánikolni, hogy a jelentésre szokás szerint bezúzzák! Nem is volt felhúzás, csak speki vételek előtte és látták, hogy nem viszi tovább senki, hát menekülnek vissza! Utána meg majd kopp! :) Az alsó emelkedő trendvonal, kb.600-nál húzódik és napról napra feljebb lesz! Év végére, az kb. 700-nál fut ki. Ez az hosszú alsó trendvonal! Ez felett haladunk eddig! Ha most ez alapján húzunk egy rövid felsőt is, az 780 körül jön ki december végére! sacc/kb. Ez lenne a rövid emelkedő csati jelenleg! Egy vázlat erről: App/D https://ibb.co/GP0cXmr
“Az előrejelzés szerint (ta) a kék trend 2024 október végére 752.7-t prognosztizál.”Ezt farkas úr írta nem olyan régen, én hiszek neki :) messze meg az október vége..
Csak arra reflektáltam, hogy egyre többen türelmetlenek és állandó száguldásra vágynak! Pedig a maga módján száguld az árfolyam! Nem azt kell nézni, hogy évekkel ezelőtt egyfolytában esett! Volt egy trendforduló és kapaszkodik felfelé az árfolyam! Egy kicsit jobban bele kell nézni a dolgokba! 5 év alatt esett annyit, amit nem egész 1,5 év alatt emelkedett a fordulat óta! Tehát, jóval gyorsabb az emelkedés! Ez egy felfelé száguldás!!! Ennyit erről! A másik dolog pedig, hogy a 612-es korrekció 457-re, összességében kicsi, gyengécske volt! Sokkal rosszabb is lehetett volna! Az ideális korrekció 0,618% /316 környéke és még az első 0,382%/429-s szintet sem érte el, csak megközelítette! Tehát így nézve is, elég erős az emelkedő trend! Nem lehet panasz rá szerintem! A korrekcióból már új csúcsra is ment az árfolyam, 612 fölé! Sajnos még nincs meg teljesen a becsülete a rv-nek! Sokan csalódtak benne az évek alatt és nem tesz jót neki a fel/lebeszélések hadjárata sem! Van aki hitelből is vette és neki sürgős lenne minél magasabb árfolyam. hmm Mindenkinek megvan a maga baja...:) Azzal a pénzzel tőzsdézzünk, ami nem hiányzik..! Bármi történhet és garancia nincs! A türelem viszont fontos!!
és a még okosabb az idejét sem pazarolja általa szarnak tartott részvényre még fórum szinten sem:) de maradj mert ez az esetek 90%ban emelkedünk ha okoskodsz:))
Appeninn Holding Nyrt.