Küldönc??????
Miféle küldöncről beszéltek, na itt kezdődik a CSŐLÁTÁS, aki nem azt írja, amit hallani szeretnétek az küldönc, mintha az ókorban lennénk, amikor a szenátorok egymást mutyizták...........
Gyerekek......sajnálhatjátok, de a kívülről látnátok magatokat tök röhej lenne........egyébként csak a vágyakozásról, és a reményről tudtok beszélni, meg mi lenne ha.....
:)
Szóval kicsit reálisan nézve, aki Phylaxiát vett, mint én is az KAKIBA lépett.............ennyi
:)
Különben jelenleg csoda, hogy még 93 körül mozog, ennyi hazugság után.......
"most hogy megmaradt 40.000 db-om amit anno 135-ön jegyeztem sajnos meg kell hogy tartsam, hiszen jelenleg kb. 40%-kal ér kevesebbet, mint akkor amikor vettem.............."
Te akciósan jegyeztél?
pattam, te nem aladár vagy?
Ő vágta ennyire a tőzsdét...
Nézz utána mi az hogy jegyezni
"Ami igaz az igaz, az Orosz buliról is csak a pozitív dolgokat közölték pedig volt ott egy rakás kétséget ébresztő tényező is - amint utólag kiderült. Én már úgy vagyok vele, hogy legyen egy felhúzás (teljesen mindegy miért) és dobom az egészet. A jövő évet megvárom, de hogy tovább nem fogok benne ülni az is biztos. Bár még mindig többre tartom ezt a céget mint a Humetet. Bár lehet tévedek. "
Ody_Mnadrell
A HUMET ott is van kb 20 Ft körül, vagyis, mi kb. 90-100 között tendálunk 3 hónapja........
Vagyis jól látod!!!
:))))
Saját érdekem az volt, akkor hogy eladjak, mert a pénz kellett, de azt hiszem semmi kockázatom nem volt benne, hiszen a papír értéke nem változott.......most hogy megmaradt 40.000 db-om amit anno 135-ön jegyeztem sajnos meg kell hogy tartsam, hiszen jelenleg kb. 40%-kal ér kevesebbet, mint akkor amikor vettem..............de ha adok veszek, akkor szép lassan visszahozhatom a pénzem..........
Egyébként kitartó és makacs típus vagyok bizonyos dolgokban......
Ennyi
:)))))
Akkor ezek szerint, ha őszintén magunkba nézünk MIND barmok vagyunk, mert PHYLAXIA részvényt vettünk!!!!!!!!!!!!!
Szóval csak magunkat okolhatjuk....................eddig...................majd eljön az idő (talán) , amikor dícsérhetjük, de mi csak ilyenek vagyunk............EMBEREK................
:)))))
Amennyiben a bizalom szét rombolása volt a cél, akkor ez sikeres volt..
Ettől függetlenül undorító az ami itt történik a WC papír körül....
Törölt felhasználó2009. 12. 13. 18:21
Előzmény:
törölt hozzászólás
Persze mindenkinek addig felejtős, amig fel nem megy és akkor jön a süti, ropi, jó hangulat, kóla, kávé, tibi csoki.............ismerem a szindrómát, de ebben van a pénzünk ezért kell megpróbálni a tényeket nézni, és nem keseregni, illetve feladni.....................stb.
:))
A \"Phyl\" fal....
:)))