Természetesen. A kérdés, mikor. Az OTP-t 1200 Ft.-ért lehetett jegyezni 1995-ben. Azóta volt egy részvényfelosztás 1:10-es. Tehát 120 Ft. Ma 40400 Ft. 337-szeres emelkedés. (és fizetett vagy 20-szor osztalékot) Na ilyen azért nem lesz még egyszer. Itt még teljesen az elején vagyunk. Bármi megtörténhet. 2 és fél év, 11-ről 15-re, plusz 3x7% osztalék. Hosszú távra kell venni. Pl. az unokánknak.
Tavaly is beesett 10-15%-ot az oszti után. Ha nem zavar, hogy beeshet ugyanennyit, akkor hajrá. Csak osztalék miatt nem látom értelmét, de nem is vagyunk egyformák. :)
Azon gondolkozok hogy holnap megéri -e osztalékra venni,mert csak holnap tudok . Deutsche bank részvényeket holnap tudom eladni hogy meg kapjam az osztalékot.
Igen. "Ennek megfelelően a 2025. évi
osztalékra jogosító SPLUS részvényeket utoljára 2026. május 29-én lehet vásárolni a Budapesti
Értéktőzsdén T+2 napos elszámolás esetén "
Holnap talán el is fogy a 14,5-es dugó és lesz még egy napunk a 0,92 osztalék beépülésére. Csak azt nem értem, drága dugós barátunk miért nem tette be a 8000 darabját, 1000-es csomagokkal 15 ig, 15,3-ig, akkor már rég előbbre lennénk. Sebaj osztalékra hajtunk, meg a folyamatos növekedésre. Két és fél év alatt, 11-ről 14,5-re, plusz 0,76 + 0,84 + 0,92 osztalék.
Ahogy olvasom, a saját Alapszabályuk szerint júni.12ig ki kell fizetniük az osztalékot. E szerint van még 2 hét. Ettől még egy menetrendet kibaszhatnának a népnek, mint ahogy a Gspark is kitett.
Múltbeli tapasztalat: A vállalat az előző (2024-es) üzleti év után járó osztalék kifizetési rendjét május 23-án jelentette be. Ebből adódóan a hivatalos menetrend közzététele és a technikai lebonyolítás megkezdése a napokban vagy hetekben esedékes.
Shopper Park Plus