Opus, 4ig, waberers, wallis, est és társai. A "kispapírok" zömében a kisbüfik veszteségben üldögélnek, de még sokan elhiszik, hogy ingyenebéd létezik. Józan gondolkodású topik szükséges, hogy ne csak a felbeszélőket olvassák.
Kulturált megnyilvánulás szükséges!
Folytatva az opus topikban írtakat. Tisztán gazdasági célú válság nagyon is ideális. A járvány teljesen más téma. Aki azt hiszi, a tőzsdei és a gazdasági összeomlásnak csakis ez az oka, az nyugodtan longoljon tovább. Majd a számlaegyenlege megmutatja a jövőt. Csak számoljon el vele a gyerekeknek...
Az utóbbi kettő nagy wc-papír (bár még annyi se, mert arra újabban nagy a kereslet) aljat is lehetetlen tippelni, mert nincs nekik. A Set-ről azt sem tudom, hogy micsoda. Mi volt a régi neve?
igazábol én rosszabra számitok,mert nem tudom meddig akarják huzni az átverést áprilisig vagy nyárig,vagy ki tudja,szerinem nyárig,mert ugye az az utazási örület föleg és ugye ,turizmust vissza kell hozni,és a fogyasztást pláne
Van pár állatorvosi lovunk, legjobb példa az opi. -82 % a csúcs és az eheti mélypont között. Nagyjából ez vár a többi kispapírra is. Így pl 4ig 200 körülre jön ki. Nincs olyan nagyon messze...
Hányszor volt olyan,hogy válság után több évig tartott mire emelkedés kezdődött? .Ha úgy ítéled,hogy alsó hangon 2-3 akkor inkabb több .szerinted hány év kell mire innen feláll a tőzsde?
Sajnos egyet kell ertenem 11 eve tart a vilagban a BULL piac, (es a BUX is 6 eve szalguld fel), az kizart, hogy 3 het alatt maris keszen legyen a korrekcioja, ahhoz elso kozelitesben is legalabb 2-3 ev kell, mire a kiverzes, kapitulacio megtortenik (mint Pl az OPI eseteben) most meg mind lelkes, optimista, meg megijedni sem volt idejuk rendesen
Hanyatló kispapírok kora - Nagy összeomlás jöhet!
Kulturált megnyilvánulás szükséges!