BaluKapitány77

Regisztráció: 2019-03-20 00:58:42

Hozzászólások száma: 111

Utolsó hozzászólás: 2019-05-20 19:43


Tapasztalat: 4
Aktivitás: 3
Népszerűség: 5


utolsó 20 hozzászólás

4IG részvény 2019. 05. 20. 19:43
Tisztában vagyok vele, de azért idegesít! Ha csak arról van szó hogy nem engedik feljebb splitig azt elfogadom, de ne essen 3900 alá!
4IG részvény 2019. 05. 20. 18:29
Emlékszek, erről írtam egész vasárnap, csak az a szokatlan, hogy ezek ma nem idióta lebeszélők voltak, hanem igazi tulajdonosok szálltak ki! aztán hogy ez tudatos, vagy csak félelem, és előbbi is saját okból, vagy tudnak valamit, hát ezt nem tudom kitalálni! csakis ezért nem tetszett a dolog! az persze jó hogy zöldben zártunk, még az kellett volna hogy piros legyen ............. :)
4IG részvény 2019. 05. 20. 18:23
én már itt vagyok szeptembertől :)
4IG részvény 2019. 05. 20. 17:38
Nekem őszintén nem tetszett ez a nap a záró ellenére sem! Most vagy ennyire buták az emberek, hogy piacin 4-5-ször leöntik, vagy jelenleg az én gondolatmenetem nem állja meg a helyét! Már nem a pomperjekre, és a renitens lebeszélőkre gondolok, ők ezekre még csak rátesznek, de ezt nem ők öntötték! Nem volt egetrengető mennyiség, de azért 10k öntések, hát ...... a franc se tudja.... nem örülök :( jobban tetszene ha a rallyt nem 3000/600-ról, hanem tényleg 4000/800-ról indítanánk :( 
4IG részvény 2019. 05. 20. 15:11
Úgy látszik feleslegesen törtem magam egész vasárnap :(
4IG részvény 2019. 05. 20. 12:54
Minuszolhatsz hapcikutya :) egy csak PSZICHOLÓGIA :) van oka esni a papírnak: NINCS :) amikor esik miért esik? vagy valaki kereskedik, vagy trükkösködik! Ennyi :)
4IG részvény 2019. 05. 20. 12:51
Látjátok, a kolléga lekereskedte a a kb 150 ft-os szintet, közben meg merek fogadni, hogy 30 embernek remeg a keze az eladás gombon, hogy baj van! Csak jelzem, hogy más is le fog még szinteket kereskedni! És nem tudom, hogy rbbj11 mennyivel csinálta ezt meg, de ha pl 17 millával, akkor ő már ma keresett kb 700 ezer forintot! Másoknak meg remeg a kezük az eladás gombon! 
4IG részvény 2019. 05. 20. 11:42
És látod Laci meg örült neki, hogy kapott is! Akik a vételi oldalon, vagy megbújva vannak könyvön kívül egyértelműen várják, hogy valaki gyengüljön el, vagy kelljen a pénz bármi másra, és adja neki oda olcsóbban :) És ha odaadja akkor aki megkapta nagyon örül :) Én azt nem szeretem amikor 20-30 darabokkal elkezdi valaki lenyomni, utána betol egy pár százas eladást is, és várja hogy kinek gyenge az idege :) na azt nem szeretem! ha valaki elad hát adjon, az nem jó, de én elfogadom!
4IG részvény 2019. 05. 20. 11:38
Senki sem örül, de nem öntött, hanem eladott :) Mindenki szokott eladni :) Azért ne harapjuk le valakinek a fejét ha elad :) Persze az lenne a legjobb ha mindig zöldet látnánk, dehát ebben még én sem reménykedek :)
4IG részvény 2019. 05. 20. 11:08
Egyébként a sok bizonytalan azzal hergeli magát, hogy minden eladáskor majdnem szívinfarktust kapnak :) Nem szabad :) 
4IG részvény 2019. 05. 20. 11:06
Beöntés? Ez a tőzsde, ha valaki nem száll ki akkor más nem száll be! Ez egyszerűen egy jó kiszálló volt valakinek, úgy döntött kiszáll :) legalább nem 20 db-os eladás volt :) kiszállók mindig lesznek! 
4IG részvény 2019. 05. 20. 10:41
Remélem a fejek rendben vannak :) látjátok a 25 db-os meg pár százas próbálkozásokat :) A lelkesedés inkább legyen kemény koncentráció :)
4IG részvény 2019. 05. 20. 10:08
Ez pontosan így van! A világon bármi megtörténhet, de van ami ellen egy kicsit lehet tenni, vagy kicsit fel lehet agyban készülni! Van amire nem :) Az esze mindenkinek legyen a helyén, de akkor is amikor etetés, és pénzlehúzás van! Csakis azért kaptam már fel a vizet, mert látszik a papíron, hogy szinte minden szinten nem a "cég" emberei csinálják a bulit, hanem az ügyeskedők, és még meg is magyarázzák a bizonyítványukat! :)
4IG részvény 2019. 05. 20. 10:02
Valaki a múltkor már írta itt hogy hosszú távon úgy kereskedik, hogy minden hónapban ugyanakkor, ugyanannyi pénzért vásárol papírt bármennyibe is kerül az! Na én is ezt csinálom! Én két dolgot veszek minden hónapban, 4IG-t és S&P 500 indexet, utóbbit majd nyugdíjra, vagy a gyerekeknek! Szóval amikor az adott nap van, gondolkodás nélkül veszek! :)
4IG részvény 2019. 05. 20. 09:57
Látjátok azért van minusz jel a kommentemen, ami azt jelenti, hogy itt vannak azért "kedvenceink" is! Két dolognak van nagy pszichológiai hatása! Amikor olyan spekikkel állunk szemben, akiknek van pá ezres pakkjuk, és egyszer csak beállnak eladóira rémítgetni :) ilyenkor van, hogy a remegők megijednek, és alájuk dobják a pakkjukat, de a speki rémísztő pakkja persze megmarad :) a másik amikor alakul a jókedv, és egy nagyobb pakkal vissza öntik a papírt, hogy a jókedv rémületbe váltson át :) ilyenekre ha lelkileg felkészíti magát az ember akkor nem szívja meg :) ne legyen ma egyik sem, mert kiváló cég a 4IG, de jobb ezt bele vésni mindenkinek az eszébe :)
4IG részvény 2019. 05. 20. 09:35
Gondoljatok bele! Aki kiveszi a pénzét hova teszi, melyik papírba??? Nem nevesítek egy céget sem, nem rombolok  más papírt, de nézzétek végig a BÉT listát! Egyszerűen nincs jobb helye a pénznek máshol! És ez nem felbeszélés, hanem egyszerű paraszti ész! Informatikai cég részvényesei vagyunk! Egy kiváló cégé! És a többi ........? Szóval akik dobnak szerintem a 99% napizó, és próbálják az adott napon a legtöbbet kicsikarni a papírból! Kitartás!
4IG részvény 2019. 05. 20. 09:31
Nyugalom, azzal kell foglalkozni, hogy a pár százas vissza dobásokat senki ne egye meg :) látjátok megy a próbálkozás :)
4IG részvény 2019. 05. 20. 09:22
Egyetértek! Viszont szerintem ma még azért a kedvenceink megpróbálkoznak majd egy két ijesztgetéssel :) Kitartás, és ahogy te szoktad rice mondani, ráülni a kezekre :)
4IG részvény 2019. 05. 20. 09:07
  Elérkeztünk napjainkhoz! Közben volt egy 3300-ig történő visszaesés, de a papír annyira erős, hogy azonnal felállt 4700-ig! Azt mindenki tudja, hogy mikor konkrét hír nem jön, akkor beindulnak a lebeszélők – bár a pomperjek folyamatosan rombolják a gyengéket – lementünk 3700-ig majd vissza fel le fel, aztán egy kamu hírt megint meglovagoltak csütörtökön, de abból is sikeresen felálltunk, majd pénteken a kedvenceink ledumálták a papírt, és lehet hogy kényszer tlong zárások is aktiválódtak átnézve a kötéslistát!                                                                                                                                                                                                                                                                                                  .Tudom azt tanítják a nagy könyvek, hogy az a jó tőzsdés aki kicsi veszteséget realizál! Csakhogy erre a mondásra játszanak rá a pomperjek! Tudják, hogy nagyon sokan, ha esik a papír azonnal lezárják a pozíciót, nehogy nagy bukó legyen! A lezárt pozíciók pedig öngerjesztőek! A másik is látja, hogy valaki dobott, megijed, és ő is dob, és így tovább! Nevetségesen egyszerű taktika, de mégis minden egyes ilyen alkalommal rengetegen megeszik …..! Hogy miért? Pszichológia, mint már írtam! És ilyenkor pomperjek lekereskedik a mások veszteségeit, és dörzsölik otthon a tenyerüket!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  .A cég kiváló, az eredmény rohamosan javul, és akár tsys-el akár anélkül hamarosan szintlépés lesz! Az eddigieket figyelembe véve, nem csodálkoznék, ha sikerül ha nem véletlenül még 1-2 napig letolni az árat a lebeszélőknek, utána újra hatalmas gyors emelkedés következne! Jönni fog a prémium kategória, jönni fog a split, mely által likvidebb lesz a papír, jönnek folyamatosan az egyre nagyobb állami, és piaci megrendelések, és ki tudja mikor (talán 1-2 hét) jönni fognak az akvizíciók! Ne hagyjátok magatok ok nélkül kirázni ilyen jó jövőkép mellett! Kitartás, és tényleg ráülni a kezekre, mert jól vissza szállni sokkal nehezebb mint rosszul kiszállni!
4IG részvény 2019. 05. 20. 08:51
Egy kis emlékeztető mindenkinek - pár részlet tegnapról  :)                                                                                                                                                                                                                                                  .És akkor mára végezetül, egy kis vissza és előre tekintés! Miben lehetünk holnap, vagy jövőhéten, vagy a közeljövőben biztosak? A közeljövőben, és hosszútávon a 4IG sikerében!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         .Mi lesz holnap az árfolyammal (vagyis ma)? Nem tudom! Ha sokan olvassák a fórumot, és végre rájönnek a beejtők trükkjére, akkor lehet hogy megáll az a kicsi, vagy nagy esés, és elindulunk vissza azonnal, ugyanis semmilyen rossz hír nem jött ki, és semmi nem indokol semennyi esést!!! DE! Sajnos tudjuk, hogy a tőzsde pszichológia!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      .És ha véletlenül beejtik akiknek ez az érdekük? Akkor 1-2 napig elszedik az összes pénzt attól aki ezt hagyja! Lásd 5100-ről 3300-ig esés! A cég eladott annyi papírt, amitől itt a fórumon is pár embernek sokszorosa van, mégis ezt a gyenge hírt meglovagolva akkora nagy gebaszt tudtak generálni, hogy 3 nap alsó limit lett a vége, mindent elszedtek amit csak lehetett, majd mivel a cég erős, ment is vissza az ár 4700 felé! Jól megszívták akik dobtak! Egyszer csak tanulnak ezekből az emberek!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     .De ha már itt tartunk, pár ilyen esemény a papír életében:   Október 8.-án 665 Ft az árfolyam, majd jöttek a hurrogók, és sokan beijedtek, és október 10-re már csak 595 Ft volt a papír! A nagy lebeszélők nyertek! Nade kevesebb mint 10 nap múlva majdnem duplázott a papír 1020-ig, itt azok akik dobták realizáltak egy jó nagy bukót, mert kimaradtak a nagy menetből! Hohóó, de előkerültek újra a lebeszélő kollégák, és addig nyomták a vakert, hogy október 25-re 935 Fr-ra esett az ár! (százalékos arányokat érdemes figyelni)                                                                                                                                                                                                                                                                                    .Megint nagy volt a mellük a beejtőknek, hogy ők megmondták, de hát november 9-re 1780-ig száguldott a 4IG! Akik hallgattak a lebeszélőkre, negatív jósokra, és dobtak, vagy miattuk nem vettek megint kimaradtak egy majdnem duplából! Ezt a lebeszélőknek megint le kellett kereskedni, így jött a hintáztatás, és paráztatás! November 12-én 1610 Ft-ra vissza, november 14-re 1890 Ft-ra fel, november 16-ra 1710-re le ment a papír! Persze közben ment a lebeszélés, és azok lehurrogása akik bíznak a cég sikerében!                                                                                                                                                                                                                                                                                                .Az elbizonytalanítás itt is sikeres volt, de november 23-ra elértük a csúcsot 2280-ig is felment az ár! A gyengék megint csak kiamaradtak egy jó nagy nyerőből! Itt aztán 3 hónapig ment a nagy duma, hogy ez a cég semmit nem ér, jön a nagyhalál, meneküljön ki merre lát! ebben az időben 2180 és 1560 között mozgott a papír! Teljesen elbizonytalanodtak azok akik nem hittek a papírban, vagyis inkább a cégben!                                                                                                                                                                                                                                                                                    .Február 13-án még 2140 Ft volt az ár, és 15-én kijött a Q4-es pozitív jelentés! Mi pozitívan láttuk a dolgot, hiszem elindult a cég rohamos fejlődése, de az előző kommentemben leírt emberek megjelentek, és úgy mint a mostani Q1-es jelentésnél elkezdték a tudatos elbizonytalanítást, és három nap múlva február 18-án kierőszakoltak közel 6% esést! Szarozták a céget, idiótának tituláltak minket, megint ment a bizonytalanság!                                                                                                                                                                                                                               .És mi történt eljött a február 28, és attól kezdve március 20-ig elértük az eddigi csúcsot! A duplázásnál is nagyobb menetből maradt ki mindaz, aki a lebeszélőkre hallgatott! Aki nem szállt be 1 millióval miattuk, az csak azzal hogy nem szállt be elvesztett több mint 1 millió nyerőt, de aki 10 millával nem szállt be az 10 milliót! És nem beszéltem még arról akik a lebeszélők miatt az emelkedés előtt megijedtek és veszteségesen dobtak esetleg – ők még többet buktak!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     .És elérkeztünk napjainkhoz! Közben volt egy 3300-ig történő visszaesés, de a papír annyira erős, hogy azonnal felállt 4700-ig! Azt mindenki tudja, hogy mikor konkrét hír nem jön, akkor beindulnak a lebeszélők – bár pomperj folyamatosan rombolja a gyengéket – lementünk 3700-ig majd vissza fel le fel, aztán egy kamu hírt megint meglovagoltak csütörtökön, de abból is sikeresen felálltunk, majd pénteken a kedvenceink ledumálták a papírt, és lehet hogy kényszer tlong zárások is aktiválódtak átnézve a kötéslistát!                                                                                                                                                                                                                                                                                                  .Tudom azt tanítják a nagy könyvek, hogy az a jó tőzsdés aki kicsi veszteséget realizál! Csakhogy erre a mondásra játszanak rá a pomperjek! Tudják, hogy nagyon sokan, ha esik a papír azonnal lezárják a pozíciót, nehogy nagy bukó legyen! A lezárt pozíciók pedig öngerjesztőek! A másik is látja, hogy valaki dobott, megijed, és ő is dob, és így tovább! Nevetségesen egyszerű taktika, de mégis minden egyes ilyen alkalommal rengetegen megeszik …..! Hogy miért? Pszichológia, mint már írtam! És ilyenkor pomperjek lekereskedik a mások veszteségeit, és dörzsölik otthon a tenyerüket!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  .A cég kiváló, az eredmény rohamosan javul, és akár tsys-el akár anélkül hamarosan szintlépés lesz! Az eddigieket figyelembe véve, nem csodálkoznék, ha sikerül ha nem véletlenül még 1-2 napig letolni az árat a lebeszélőknek, utána újra hatalmas gyors emelkedés következne! Jönni fog a prémium kategória, jönni fog a split, mely által likvidebb lesz a papír, jönnek folyamatosan az egyre nagyobb állami, és piaci megrendelések, és ki tudja mikor (talán 1-2 hét) jönni fognak az akvizíciók! Ne hagyjátok magatok ok nélkül kirázni ilyen jó jövőkép mellett! Kitartás, és tényleg ráülni a kezekre, mert jól vissza szállni sokkal nehezebb mint rosszul kiszállni!

friss hírek További hírek