Cégünk csatlakozott az árfolyam jegyzési programhoz. Holnaptól érezhető forgalom növekedést fogtok tapasztalni. Jelenleg előrejelzést nem tudok adni, de szerintem egyenlőre egy 150 - 200Ft sávban fog mozogni.
Én is ezt gondolom,a részvény több mint felezett, úgy hogy semmi oka nem volt rá, azon kívül hogy Ádámosi szórta, mert kellet neki a pénz az akóra. Óriási fejlődési lehetőség van ebben a részvényben, arról nem beszélve hogy már most a fél Európában van kirendeltsége, vagyis folyamatosan terjeszkedik, előbb utóbb ha valaki Magyarországon vagy körülötte vesz egy autót annak a wallishoz köze lesz! A tulajnak van elég pénze ha terjeszkedni akar, már most nyereséges a cég, osztalék várható, szóval amiről a kis papírokban álmodoznak az itt mind megvan, és ez a papír most 118ft röhej, előbb utóbb kilő és örökre elfeledi a mostani árat, aki ezt nem látja ne vegyen, mert kell a vevő 500 felett is:-)))
Ne aggódj, indul a wallis és napi több 100 beírás lesz itt, és akkor már senki nem látja az estet, estnek ha nem jön hí úgy is vége, ha meg jön akkor nincs szüksége erre a topikra, nincs most wallis topik, mert a régit megszállták a hazudozó károgók, akik 1fttal olcsóban akarnak venni, ha fel vissza jön akkor vissza áll a régi rend:-))) Hajrá Wallis.
ez most miért jó, hogy egy teljesen más részvényről szóló topikot átnevezel Wallisra? eleve van Wallisból is vagy 3 már, illetve ha ennyire sajátot akarsz, akkor nyitottál volna egy újat. de hogy wallis topik név alatt régi est médiás kommentek olvashatóak, az gáz. de te tudod...
Tiltva voltam azért nem írtam! Eszemben sincs eladni a Wallist, ez az egyetlen kis papír amiben van funda tőkeerő normális tulajdonos. Ez
a papír most az értéke kb 20% forog, már 500ft felett kéne lenni a
papírnak, túl sokan károknak itt papír nélkül, persze mindegyik azt írja
hogy neki is van a hitelesség kedvéért, de én pontosan tudom hogy
akinek van papírja és ilyen rossz véleményt formál az azonnal eladja,
vagy eladja és csak utána formál ilyen rossz véleményt, tehát emberek ne dőljetek be a károgóknak, mert sokan gyűjtik olcsón a papírt, itt nem kell várni a fundát elég ha jön egy kis hírecske és mint az őrült úgy fog menni fel a papír, CÉLÁR:500ft!!!
WALLIS RÉSZVÉNYESEK IDE.