Na igen. Érdekes a Forrás-könyv. 840-en ott nyomul a mai zsákoló is! Ez viszont nem jó jel. Nem hosszú távra vette, aki vette, csak csippenteni akar 5-7 %-ot. Ez így még mindig túl nagy risk szerintem!
fél 4 van, zárnak az otp- fiókok :))) szóval szerintem sokat visszaadnak majd az utolsó órában. OTP havi grafikon szinte függõleges! Hova emelkedjen még?! A BUX zárásra back to 9000!
Törölt felhasználó2003. 08. 29. 15:33
Előzmény:
törölt hozzászólás
Forrást a hátam közepére sem egy jó darabig, még ha van benne + 20%, akkor sem! Célár = Synergon Ugyanis szerintem a -20% egy jó darabig sokkal inkább benne lesz. A mai a korrekció volt, semmi más... Lehet, kicsit elfogult vagyok :))
Törölt felhasználó2003. 08. 29. 15:36
Majd elfelejtettem: remélem mindenki tudja, hogy 1416 Ft-on velem köthet üzletet! Ne szalasszátok el ezt a ragyogó lehetőséget. Még van egy órátok! :)))
köszönöm, nagyon rendes vagy! de nicsak, elég volt megemlítened, más is kedvet kapott! :)) Ha megint legfölülre kerülök, légyszi írd ezt be újra, jó ómen! :))
ha ez tipp volt, akkor Te nyersz! vigyázz, mert túl sokat adsz majd a 2 liniért. 1450-en nyit majd :))) Én majd zárás előtt felhúzom a legmagasabb eladóig!
NEM!!! A MK nevében: Zolko megtartja 2db Linamar részvényét, Lehoka legközelebb egzakt számokkal tippel! Indoklás: nincs (ez egy végzés), és fellebbezésnek sincs helye.
Gyerekek! Elfelejtet tem, hogy ma délelőtt kötelezettségeim vannak (voltak), így lemaradtam a nyitásról és Lehoka sem kapta meg a megérdemelt 2 db Linamar-ját. Ezer sorry. Mi a pálya ma?
a cég eredményei. 50től várható volt, hogy beszáll néhány nagyobb vevő. aki kimaradt, annak szerintem 63-64 felett érdemes. ha azt túlviszi határozottan, akkor komoly emelkedés várható..
Gratulálok! Szép és bátor teljesítmény! Én kivárok. Ha visszaadják 52-ig, ott csípek. Eladtam a Globusomat és a Linamar egy részét. Richter longot próbálok. Talán most erőteljesen átlépi a 20000-et.
Akkor hajrá! Mindketten elmérjük, majd holnap visszavesszük. Beálltam 52-re a Phylaxiába, szolid 4000 db-bal. Hátha a nap végéig lekonyul. A Globussal várhattam volna még egy órácskát...
TIPPSAROK