Az is igaz, de mivel én pl még bkv jegyre sem vagyok hajlandó költeni, mert felháborítónak tartom az egészet-->ezáltal lehet más is úgy gondolkodik, nem hagyna bent 3-400Ft-ot(most mondtam valamit)csak azért, mert szop@tják a forintot...
Csak abban az esetben, ha a jobb oldali leállósáv alakzatban közlekedő duplán ovális anaerob három kanócos északjapán gyertya jobb oldalával a fekete katonák középső tagjának vállán áll felerészben, másik felével pedig a kékarcú varjú duplaaljára festett halálkereszt árnyékában 76 fokkal délkeleti irányban elforgatva (MACD 41 percesen vételi jel!!).
Ennyit tudok hozzászólni, szóval erre az alakzatra nagyon figyelj a következő két hétben, ha fennáll még a szándékod.
Mivel Mr Viktor és hű társai nem akarnak/szeretnének megegyezni karvalyorrú "barátaikkal"(EKB/IMF).
Valszeg befeketetői nyomásra kicsit alá tesznek majd a forintnak, ami azt eredményezheti, hogy 310-315 körülire biztos felcsusszan :S
Privát vélemény fenntartva!
Nem vagyok sajnos egy EUR/HUF látnok ezért megkérdezlek titeket...megyek nyaralni júli elején..persze EUR-val kell fizetni.Érdemes szerintetek most venni mert felmehet addigra 320-ig is?
OTP részvényesek ide!