"péntek, 17:16 - Re: ŐrmesterSzuper a mai nap! :-)
Az utolsó percekben már 1155 db volt felső limiten!!! Szóval hétfőn napnál világosabb ismét felső limiten lesz!
Gyors számolás: Mai napi összforgalom: 1842 db
A vételi könyvben nagyobb pakkok várkaoztak, ez összesen 2100 db(kerekítve)
Tegnapi összforgalom: 1300 db körül
(Hipotézis: Ha az összes tegnapi vevő ma eladta nyerőben,akkor valakik szépen meg is vették, mivel ma má majdnem 2000 db forgott/nap)
Szóval indul az újabb kör, a kérdés már csak az,hol áll meg!
Szvsz. 10 000 Ft környékáre könnyen fölvihetik...majd meglátjuk,mi lesz,én opstimista vagyok.
Kellemes hétvégét, jó bulizást, kikapcsolódást Mindenkinek! :-)
Ünnepelni kell most hétvégén! "
ja és attól mert helyzetértékelést írok, leírom, hogy pl. ajelenlegi helyszet szerint szvsz (szerintem) holnap is felső limit lesz...ez teljesen normális.és nem beültetés....
Eg gyors számítás:
Pénteki napi összeforgalom 1800 db körül volt, ma már majdnem 2100 db-nál járunk,azaz tegyük föl (1.hipotézis),hogy mindenki eladta a mai nap aki pénteken vette,akkor meglett véve a pénteki mennyiség! pmehet tovább felső limittel szvsz.
majd meglátjuk...nehogy beszálljon valaki,tilos venni belőle! :-)
enni erővel én meg mondhatnám,hogy Te meg ex lebeszélitek! :-)) de én ovis színvonalra nem süllyedek le és nem vitázom veletek értelmetlen dolgokról...mindeki úgy kereskedik ahogy akar.valakinek bejön,valaki öök lúzer marad.azt meg,hogy ki melyik,majd eldöntik a tények,a piac igazol mindenkit...na üdv.bocsi,ninc időm értelmetlen vitákra:)
mi van ?? mi ez hangnem? légy szíves beszélj velem normális hangnemben!
off: egyébként meg genyonál a kisbüfik sajnos át lettek verv szvsz...én is nagyot csalódtam benne...undorodom tőle...és ne is említsd,már régóta be sem nézek abba a fórumba,szánalmas amit művelnek ezzel a bányatémával is,remélhetőleg lesz valami következménye,amit művelnek)amúgy meg normális ember óvakodik már attól a részvénytől,nem lehet nekik hinni,bármit is mondjanak...) off vége...
vissza
ex látom nem örvendesz túl nagy népszerűségnek itt,de ahogy nézem öbbi fórumot,máshol sem.:-)
én lezártam a vitát...okos enged,szamár szenved. sok sikert neked mindenben,kívánom Istenlegyen Veled,és légy boldog,sikeres az emberben,és fogllakozz többet a Családoddal,éha lazíts kicsit! üdv.!
Törölt felhasználó2010. 12. 13. 10:25
Felső limiten már 171 db van! ez is valami már,remélhetőleg nap végére több lesz belőlük. :-)
ha megengeditek én is lebeszélnék mindenkit a veszekedésről. Már leírtam múlt héten hogy szerintem komolytalan, hiszen fel lehet tornászni az árfolyamot, de tényleges forgalom nélkül a cég nem tud sok pénzt kivenni belőle. Ráadásul az aközkéz forod napról napra amit bedobtak +apró pakkokat beadnak még. Így Pl BigKing realizálhat 40-60% nyereséget. Jómagam, komoly 10 darabos vétellel is beálltam ebbe a sorba. ma el is adtam. nem hiszek benne.
Őrmester részvényesek ide