nem is beszélve arról, hogy ahogyan a Csabatájat tavaly kivették, most visszatették, simán kivehették volna a holdingból az Opimus Press-t, és akkor szevasz média, meg minden mást ami érték. Nem is volt ML-hez köthető hivatalosan az OPIMUS, csak Csík Zoltán személye volt a kapocs. Ám Mészáros színre lépett itt!
miért vezetnék ki?..megcsinálhatták volna egy céggel is az egész mediaworks..HH-t a konzumon, ...vagy státuszon, csabatáj..stb-n keresztül is...a közgyűlés után okosabbak leszünk...bár a legutóbbin döntöttek az alaptőke felemeléséről...ami ebbe a képbe nem illik.
én meg írtam hogy nem tudom, de örülök a válaszának. No és miért kérdezted? 18-at fognak megszavazni állandó részvényárnak hogy ne legyen már olyan izgi kereskedni vele? :)
Törölt felhasználó2017. 03. 17. 13:08
Előzmény:
törölt hozzászólás
max 44-es leszúrást bírok elképzelni minimális mennyiséggel, esetleg eladót 45-ön, de 46-on sincs már eladó hacsak nem "csinálnak"...
Törölt felhasználó2017. 03. 17. 13:07
Előzmény:
törölt hozzászólás
felvehetik napirendi pontként hogy kivezetés, amit aztán leszavazhatnak. A paráztatás mehet tovább nyugodtan..
mi az hogy menekül? Azt írtam hogy forgatom. Szerencsém volt 74-en adtam egy jó pakkot, aznap visszakaptam olcsóbban, és meg 1x eladtam 74-en a nap végén. Ettől még nem kezdtem el sározni!
OPIMUS
Kizárólag Opimus részvénnyel rendelkező vagy annak vételén gondolkodó kultúrált személyeskedéstől mentes kisbefektetők részére.
Sok sikert kívánok az Opimus részvényeseinek.