Matgab!
Ezt a fórumot neked hoztam létre.
Egy kicsit viccből is, de jó lenne ha itt beszámolnál, milyen papírokat veszel, hogy azt eladjam, és amit eladsz azt vegyek.
Most akkor mellik papirt is favorizalod jelenleg? Mar csak azert kerdezem, hogy azt kiirtsam az ebrokerembol es eladjak belole elotte mindent 2 honapra vagy szarra shortoljam 2 heten keresztul.
Hát igen ...
2910783 X X 2007-03-08 ECONET E X 111 2007-03-08 16:36:00 X 111 --- Normál Teljesült FIFO Ügyfélszámlás PETI-n WebBroker
No comment...
Egy nap alatt teljesült a faktor hatás...
Hiába no, az otp-hez azért kell egy hónap, de egy FORRÁS OE-vel, vagy egy piszlicsáré econettel egy nap alatt is elbánok...
Hmmm...Kezdem úgy érezni, hogy akciósan kicsalták tőlem az econet és a Phylaxia pakkjaimat...!
Viszont van egy részvény amit nagyon elkezdtem favorizálni...És erősítettem belőle mostanában rendesen, mert szaglik, mint a parvovírusos kutya szahara...
PVALTO eladási megbízásom bent felejtettem, de nem tudták kivenni, mert pont a limit felett volt! :)
Econetem felfüggesztve, ahogy mozgott ez tegnap vkinek már volt itt tuti belső infoja, az is megy még 20%-ot holnapig...
Forrás OE meg plusz 5%-ban:))))
hogy hogy a Danubius még nincs felfüggesztve??
Volt aki annak idején az 1,38-ról 1,20-ig visszaerősődő dollár idején ezt a tippem megjátszotta?? Ma már hawaiiról írhatna nekem legalább egy képeslapot! :)
Re: portfolio Elözmény válasz erre 2005.10.12
Mármint, hogy jobban megértsétek azokat a változásokat, ami egy esetleges jövőbeni dollárárfolyam alakulásának elemzéséhez nélkülözhetetlen!
Kiváncsi vagyok, hogy a devizapiacon is figylenek -e rám!
matgab
portfolio Elözmény válasz erre 2005.10.12
Bár nem közvetlen ide tartozik, azért a makrogazdasági és világpiaci folyamatokat, hogy jobban megértsétek beírom:
Ma kb. annyi dollárt vettem, mint amennyi tőzsdei befektetésem van...
Rettegj Amerika!!!!
matgab
Matgab részvényei
Ezt a fórumot neked hoztam létre.
Egy kicsit viccből is, de jó lenne ha itt beszámolnál, milyen papírokat veszel, hogy azt eladjam, és amit eladsz azt vegyek.