2021 óta csoportosítok át kispapírokból a bluek-ba, eddig megérte, de maradt még pár kispapírom a mol-t 40-50 forint nyereséggel adom általában, akkor ez most 2502-2512-es eladást jelentene, de igazad van, lehet megéri várni kicsit tovább tkom 400-ról van kereken és 378-ról richter még csak egy lépés vétel, 7450, de arra tartogatok még vételt amcsik szépek lettek, ami a kidőlt-bedőlt ólajtós magyar tőzsdére nézve nem sokat jelent
Micsoda portfolió! Én nem kapkodnám el a helyedben a Mol eladást, meggyőződésem, hogy legalább egy 100as benne van talán már a héten! Telekom amolyan biztonsági megoldás, Richter az osztalék miatt, Otp meg Otp.
stayerke, ma különleges napom lett, ami még sosem történt velem: van 4 blue papírom : otp, mol, richter és tkom :) remélem, a 4 valamelyike holnap kirugózik tőlem /mol-ra gondolok/
Otp réstöltés elnapolva, de sajnos ebben a környezetben szinte garantáltan meg lesz. Előtte még arra számítok, hogy a múlt heti 10400at megközelítjük(minimálisan fölészalad) és ott tervezek egy kiugrást, majd 10k alatt lépcsőzetes visszavételeket. Most így látom. MOL elvileg egyszerűbb eset, innen kb 5-6% minimum benne van pár napon(1-2 héten) belül.
11:30 Elkezdődött: élesedik a légnyomás-különbség a Dunántúlon ..... ezek a rohadt migráns felhők és rohadt migráns szelek, fel kell venni a kultúrharcot a meteorológia terén is high-tech meteorológusok kerestetnek !
Otp lehet benéz 9500-9600 közé(ott körül maradt egy rés), de lejjebb nem hiszem. Ha jól aludtak a spekik a hétvégén, még ez is elkerülhető és talán a 10k is támadható lenne...
az internetadónál mozdult meg utoljára a népség, amitől visszakozott a bagázs úgy látszik, az internetadónál kevésbé fontos a gyerekeink, unokáink, tanáraink sorsa
stayerke, százezrek mentek ki tüntetni franciaországban, amiért emelik 62-ről 64-re a nyugdíjkorhatárt itt százezreket érint, tanárokat, diákokat, szülőket, ami történik néhány bátor tanár kiáll, azokat a francba befenyegetik, elküldik, és a többi kussol
erről a high-tech marhaságról eszembe jut, amit a nagyunokám mondott beszéltünk erről a mesterséges intelligenciáról, és mondom, ez mi a sz@rra jó, amikor egyszerű kérdésektől totál megbolondul azt mondja a nagyunokám, ne becsüljem le, fél óra alatt összerakott neki egy dolgozatot, amihez lusta volt fantasztikus egyrészt ez a porosz oktatás még mindig a hoffman agyament róza féle elképzelést követi,minél több adatot a fejekbe, másrészt a kölykök a mesterséges intelligenciát használják ki a kettő közöttit, értelmes, gondolkodó, kritikus, potenciális kreatív agyakat kinevelni, erre sz@rnak ja, és a gazdagok a kölykeiket külföldre fizetik be tanulni hát persze
jól van, akkor biztos lábakon álltok, nekem az jön le ez a boborján --- össze lehet kötni a rendőrrel, aki a pedagógus-egyeztetésnél azzal kezde, "nem értek ehhez, mi a probléma? " hááááá mi a probléma "naccságos úr", a gyerekeink, unokáink mennek tönkre tisztelt naccságos úr, a tanárok mennek tönkre, más probléma nincs, naccságos úr, hogy egyem a szívét a vármegyéjüknek és az ispánjaiknak és a 19. századi úri attitűdjeiknek , mikor lesz tollas kalap a csendőrök fején, tessék mondani
Van néhány garázsunk kiadva, az egy lábnak jó, a tőzsde ha nehezen is, de működik, a sportfogadás sikersztori, egy kis állampapír, és a férjem is dolgozik, szóval lesz valahogy, de más lesz, mint az elmúlt években! Otpt nem féltem, mindig kikeveredik a mocsárból, csak az időtáv a kérdés!
A fejem felett lebeg, hogy bármikor elküldhetnek a honvédségtől és ez nagyon vátozóvá teszi a hangulatom. Már felkészültem rá, de azért több, mint 20 éve katona vagyok, nagyon belekényelmesedtem, fura lesz, ha kitesznek! Mondjuk terv szerint egyébként is csak 2026 végéig terveztem a pályafutásom, de azért addig jó lenne kihúzni, úgy már anyagilag is nyugodtabb lennék, de elfogadom amit a jövő hoz!
staxerke, remélem, nem foglak összezavarni, de én ha tudom, adom majd az otp-t, mint a sicc tudod, miért? mert ebből sok van osztalékra , azaz beszorulásom sok van:) nagyon kíváncsi leszek, hol adod majd, biztos vagyok benne, hogy jobban, mint én és még valami : örülök, hogy visszatért a jó kedved, úszunk, úszunk, bukdácsolunk, de veszünk és adunk és ez a lényeg
Én nem mostanában tervezem eladni otpt, ha nem történik valami rendkívüli, ezt több hétig(hónapig?) tartani fogom! A Richter osztalék (395) nem rossz, de csak ezért szerintem nem éri meg, ennyit a PMÁP is tud kb 4 hónap alatt!
na, megvolt a "bankpánik", 9000-ig letombolták az otp-t, most nem fogják tudni szerintem ha mégis, meglepődnék, de nagyon megvan még a richtered? eldöntöttem, hogy akármi lesz, osztalék kell nekem :)
nekem sem a spar a kedvencem, de surimit csak ott kapok állandóan, viszont a 299-es kígyóuborka jól jött, még a pennyben is 499 darabja ma és nem vacak, szép friss tényleg hatalmas világbank összedőlés néz ki, jelenleg a dow már pluszban van megfőztem, megsütöttem, amit lehetett holnapra és előkészítettem, amit frissen csinálok majd otp az egyetlen bankpapír a magyar tőzsdén, és az egyetlen bank, ami verhetetlen ja, elfelejtettem a nyomoronc takarékot, ami ki sem nyit napokig, de ha kinyit, minek ezek a kisebb bankosok marhára értenek hozzá, hogy lehet bóvlit, sz@rt, lóizét csinálni bankpapírokból
Így, hogy elfüstöltem szinte a teljes pénzem, már nyugodtan olvasgatok itt, a döntesen már úgyis túl vagyok. Újabb botránybank gebasz, szép egy világ van! Lehet, hogy elfogult vagyok, de én az otpről ezt nem tudnám elképzelni. Nekem a sparral nincs semmi bajom, csak az általam leggyakrabban vásárolt termékek átlagban nem ott vannak a legjobb árfekvésben!
leves