Majd alakul ez csak türelem,szépen vissza jött ma is,minden esetre nem bánom nem Mol-ba vagy más részvénybe fektettem,azok mostanában igazán nagy álló vizek.
Sajnállak, ha neked nem mond semmit
én pusztán egy olyan szempontot dobtam be, amiről addig nem volt szó.
Holnap pedig vagy veszek, vagy eladok, már, ha van hozzá bármi közöd is
Jó reggelt.
Az a baj nálam, hogy én továbbra is hiszek benne, és nem bírom rávenni magam, hogy eladjam.
A mostani ciklus vége felé kezdetek Spéder tervei bejönni, de az előkészületek már korábbiak. Ezt csak tovább kell, hogy vigye, esetleg bővítenie. Abban biztos vagyok, hogy a Fidesz politikusok elméleti, és gyakorlati bankszektoros megvalósíthatósági "megkérdezzük" háttérembere ő.
Országkockázatot sem érzek a 100%-os hazai kitettség miatt. Devizahitel forintosítás esetén, lehet gyengíteni, ezzel exportot növelni, ami már most is szufficites. Olcsó Paksi áram, kombinálva a nyugati bér 1/6-ával munkahelyek sokaságát hozhatja.
Rici, amit irsz az illogikus es nem eletszeru. Kb olyan ingerult es feszult lesz ettol a 'strategiatol' az ember, mint amennyire te vagy...
1'Ha bejon'
2'most azon gondolkodnal'
magyarra leforditva: szetb@sz az ideg, hogy akkor most mit csinaljak
1 mert nem jott be (vagy legkozelebb nem fog)
2 mert nem tudom mi lesz (es csak talalgatok)
Azaz, minden hangyaf@sznyi arzizegesre aki reagal, annak a szamlaja idovel akkorara is zsugorodik (jobbik esetben nem jut sehova, mert csak csipegeti a pozitiv elmozdulasokat ahelyett, hogy kiulne a pozikat)
segito kerdes: Miert kell allandoan csinalni valamit?
Ha minden sinen halad, akkor 'ten bagger' a papir annak legalabbis, aki 400 alatt belevett. Ehhez elso lepeskent a pozitiv Takarek-dontes kell marciusban es megerosito valasztasi gyozelem aprilisban, mint ahogy mar itt sokan megirtak.
Nézd én nem állítom,hogy ne lenne olyan aki nagyobb hasznot tudna zsebre rakni,nagyobb kockázatokkal mint én.De ami lényeg én 2009 óta nem kopasztottam le a számlámat,és van rajta eredmény is,és nem is évi 15 % ok.Meg tudod ha a Spédernek ez óriási tételben meg érte,akkor az nem is azért vette mert 700 Ft lenne benne a csillagos ég,hanem azért vette mert annyira biztosan tudják,kb hova fog ez menni és mikorra.
FHB:Most vedd!