Üdv! Hallottam hiányoltatok, ezért gondoltam beköszönök.. Az utóbbi hónapokban nem figyeltem a tőzsdét olyan intenzitással mint anno. Egyrészt nyári hangulat is volt, nem sok minden történt, másrészt elfoglaltam magam mással, pl. a vállalkozásom fejlesztésével. Az energiáimat inkább oda összpontosítom. A tétjeimet már megtettem több papírban, úgyhogy nincs teendőm csak maratoni sétákat tenni :D EST papírjaim természetesen megvannak! Túl sok mindenen mentünk keresztül ebben a papírban ahhoz hogy a vége előtt bedobjam a törölközőt. Rengeteg érzelmi hullámvölgyet éltünk meg. Na meg persze közgyűlés, könyv betekintés a cégnél, vagy amikor az ítélőtáblán betekintettem az iratokba.. Ezek számomra mind életre szóló élmények.. Hajrá EST!!
Szia Vaculak! Ez a kötelező ajánlatt-tételről szól,
ők meg az eluralláskori tőkeemelésről beszélnek.Egy lépéssel mindig
előrébb okoskodunk, mint ami következik. :)))
Jó reggelt mindenkinek! Tpt. 68. § (1) " A céltársaságban, előzetesen – a Felügyelet által jóváhagyott – nyilvános vételi ajánlatot kell tenni a) a huszonöt százalékot meghaladó mértékű befolyásszerzéshez, ha a befolyást szerző részvényesen kívül senki sem rendelkezik a szavazati jogok tíz százalékát meghaladó befolyással, vagy b) a harminchárom százalékot meghaladó mértékű befolyásszerzéshez. " ez is a 180 napos átlagár szerepe, ui az ajánlatot azonaz áron kell tenni.Persze a gyakorlatban lsd Konzum ,Opus stb a napi ár ekkor már jóval magasabb,
Est Média