A Humi-homi spekik szórják, akik ilyenkor rohannak át azt venni. Egyébként én is csak azt várom hogy egy kicsit szebben nézzen ki, csak pár forinttal erősebb legyen és már el is adom, ki is veszem a pénzt. Mindjárt itt a nyár, uborkaszezon, akkor már nem sok izgalom várható.
nem kell bevezetni ! az eu irányelv szerint nem éri el a kritikus tömeget......vagyis továbbra is kétféle részvény létezik, tőzsdei és be nem vezetett - ami legfeljebb OTC-n foroghat.............
Amikor közgyűlés és bét beszámolók készülnek azok a bevezetett részvények adataira vonatkoznak.........a cég konszolidált adatai természetesen teljesek..........
Ha további részvénycserével szerez a phyla ingatlant, akkor lehet, h be kell MAJD vezetnie.. (a jogszabályi változások igazolták a phyl igazgatóság lépéseit, nincs büntetés !!!!!!)
Forrás:dr. Tóth Péter, közgyűlés alkalmával rákérdeztem...............
Tudna-e segíteni valaki abban így helyből, hogy a Phylaxiának mikorra kell tőzsdére vezetnie azokat a papírokat, amit még annak idején tőkeemelésben bocsájtott ki és már figyelmeztették is őket, hogy meg lesznek bűntetve?
A következő hetek feladata lesz a 72-78 Ft-os szint kitakarítása.
Szerintem kb. 1 hónap alatt ez meg is fog történni.
Elég kemény diónak látszik a dolog, viszont biztató jeleket látok, már gyülekeznek a vevők.
Szerintem már a héten meglesz az első roham.
Rázós lesz, de menni fog!
Türelem!
Erősödő Phylaxia