2. oldal ..0251/71 alatt található ingatlana átsorolás alatt áll. Az utóbbi megkapta az engedélyt fahulladék és biomassza szárító-granuláló üzem létrehozására, valamint...
forgalmát nézve lefele testesebb
egyéni sztori lehet, de ahhoz vevő is kell sajnos 100 felett, napi 1 millió darabbal
addig oldalazás és csorgás szerintem
forgalom, ár szinte mellékes
Szerintem azt a szemét IT tagot kellene feljelenteni aki hamis adatokat szolgáltatott a könyvvizsgálónak. Jó lenni tudni egyébként, hogy milyen hamis adatokról van szó, s mi értelme volt ennek a hamis adatszolgáltatásnak.
Azt is szivesen megkérdezném TP-től,hogy ha tudta, hogy ilyen szemét munkatársa van akkor miért nem rugta már ki réges régen.
Nincs helye cégnél olyan embernek aki lenyulja a cég bevételét.
Én még nem láttam Páhit. De ne mondd nekem, hogy te láttad! Ugysem hiszi el neked senki.
Ez egy két milliárdos cég. Bolondnak nézed TP-t. Biztos, vagyok benne, hogy egy agyon automatizált hiper-modern gyárat fogunk találni. Ahol szinte ember nem is dolgozik csak a gépek ontják a takarmányt. S dől a lé!
Miért perelnék be az újságot hülyegyerek.
Azok az adatok amik megjelentek kér hivatalos dokumentum volt ami nyílvános és a cikk nem álltot valótlan dolgokat.
Erősödő Phylaxia