Sajna szerintem a gyors az szar lesz.Ez lesz valószínű az 1Q-ben is .Én ezért adtam el.A cégnek lóvéra van szüksége.A Sziget akvit elhalasztották és ha nincs lóvé ezt sem tudják megtenni.Határidőkön nyertek,de a rádió beindítása nagy lóvéba került.Még nincs bevétel.(reklámok hiánya)Ez csak a 2Q-ben jelentkezhet majd + an.(ha jönnek a bevételek)Sziget akvi elhalasztása hatalamas - jel lenne.Gondoljatok,bele ez a válságban is nagy + tudott felmutatni.
Lóvé kell a cégbe!!!!!!!!!!!!
Nem tudjuk,hogy 1-2 nagy hol nyom bele tőkét.Ha csak 100 körül az - jel.Ha 100 felett jóval,na akkor kilőhet újra.
Szerintem 120 körül lesz ami pont nem oszt nem Xroz.
Tehát a rádió jövője a meghatározó,vagyis a reklám bevétel.
Benarivo-ék megtépik, hogy te jól tudj kiszállni, ezért bejelentik. Aztán majd eladják ők veszteséggel. Adót akar optimalizálni, illetve a maszek pénzjegynyomdájának irgalmatlan túltermelése van, nincs hová tenni a számolhatatlan dellát és a pénznek forognia kell, az a lelke.
hét végére mindenképpen várok egy felfutást, mert kijön a gyj (nem biztos hogy jó lesz, de sokan remélik/jük)
valamint kezdődik a neós-neotonos fesztiválnyitó, szintén a hét végén
Nálam a " beragadás " szó ismeretlen...
akkor minden reggel eladás DT lifo és tűz csucsu..
majd du visszavesszük....ezt magyarázom az ügyfeleknek is...
biztos lesznek majd türelmetlen realizálók akiket
idegileg kikészítettek az elmúlt hetek ,mert beragadtak 135-ön és már tűkön ülve alig várják hogy kiszabaduljanak a papírból bukó nélkül .
de tudni kell hogy ez a kopasz tépés nem egy nap megy végbe . mert nem minden befektető tudja azonnal felszabadítani a tőkéjét .
úgyhogy nem kell megijedni , csak türelem a jövő héten .
Econet topik