Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Biztos van ilyen is... Mint ahogy olyan is, aki Otp topikban belevett az otiba 10K alatt 2007-ben, mert most óccsó... Aztán azóta is várja, hogy még egyszer visszanézzen oda.
Erős trendben nem szerencsés trend ellen menni, az biztos.
Jelenleg nincs semmiféle trend, s én az erős fundás okok miatt lefelé várom. Te 10K-ra várod, szóval longold ezerrel, nyilván a 9600-as long tuti biznisz lesz 10K-n.
Én, épp mivel lefelé várom, shortolom, mert a 9600-as vétel 8500-on már nem lenne olyan tuti biznisz. :DD
Mindenki másfelé várja, így szép a tőzsde. :)
Majd kiderül, melyik jön be.
(Az más tészta, hogy részemről még akkor se longolnám, ha 50-50% lenne az emelkedés és esés esélye, mert a 400 pontos emelkedésben rejlő potenciál és a bő 1000 pontos esésben rejlő potenciál nem igazán áll arányban egymással. Aki ezt bevállalja, nosza- persze cfd-ben könnyebb kiugrani, mint certiben.)
No mintha Te sokat írnál......:))
De mentségedre legyen mondva, sokszor előkerülsz mint páncélos lovag a semmiből, és előzékenyen segítséget nyujtasz ha kell....:))
Csak még egy szó. Egyébként a stratégia miatt rendszeresen szemben állunk egymással pozik terén. Hál istennek másképp nem ! És ez maradjon is így !! :-))
Azért mert kevesen ismerik azt a kereskedési módszert ami alapján kereskedem, pedig itt sok embernek elküldtem annak idején a leírást, de vagy nem értették meg vagy nem hitték el. Éppen ezért inkább nem írogatok ide , mert van egy kisebb csapat akikkel megosztom amit látok egy másik helyen mert ott elfogadnak és kíváncsiak a véleményemre. Nekem nem nagyon van kedvem párbajozni senkivel a startégiám miatt. Tudod Lulo sokaknak ez idegen pálya és nem tudják elfogadni ha másnak nem az a véleménye mint az övék. De ha hallani akarsz rólam e-mail címemet tudod ha gondolod kérdezz nyugodtan elmondom hogyan gondolom a daxot. Persze a robotok továbbra is tökéletesen működnek és termelik a profitot - hál istennek nem keveset -.
Sziasztok mindenkinek jó kereskedést és sok profitot.
általában egy,szabályt erősítő kivételek vannak,de nem jellemző
hullámelmélet? jó lenne tudni 4h-n melyik hullámnál járunk,ez a mai nem épp egy klasszikus hullám forma. minden tiszteletem azé,aki ezt helyesen be tudja azonosítani
Én a shortzárás után vettem longot, daxot bezártam, sp-ből kettő volt, az eggyiket nyitvahagytam. Hátha bejön a hullám elmélet.
Aszerint még mennie kéne 1896-97-ig , aztán megint le.
Lulo Te egyszeere csak egy tétellel kerskedsz vagy van hogy többel is?
mikre nem emlékszél! jó fej volt,sajnálom,hogy nincs itt
oil. nem tudom,40 és 72 a köv. ellenállás. Ukrajna nélkűl szerintem nem nyitnék ott se,de percről-percre változhat a helyzet is és a rá adott reakció is. elhúzódó dolog lesz,de nem fog már sokáig hatni a tőzsdére,amíg nyíltan az oroszok le nem rohanják U.-t,de nem hiszek ebben a orgatókönyvben
szajdi. igen,ott,én is remélem és filózom,hogy hagyjam-e swingre,vagy zárjam-e ma. egyelőre fogalmam sincs(feltéve,ha ki nem ütik). köszi
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?