Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Nem eleget esett alapon!
Mint ahogy korábban írtam legutóbbi kereskedési napon a szigorúbb tőkevédő filozófiám miatt zártam a 9580-as shortokat. (így utólag kár volt) Ennek kicsivel 9400 felett volt a tp. Nem volt jó látni, hogy ma teljesült így egy le körből kimaradtam. Nem csináltam mást csak tartottam magam az eredeti tervhez: short zárás (ez kiesett) long nyittás egy szűk stoppal. Teljesülés után azonnal adtam rá a megbízást. link
Muszáj volt megjátszani ugyanúgy, mint 9600 környékéről a shortot.
A vétel mellett szólt még, hogy nem volt konkrét esemény az esés mögött.
Van tervben egy nagyobb short is, de ezt remélem nem egy komolyabb fegyveres konfliktus miatt kell majd megnyitnom. Most egyenlőre hagyom futni a pozit…
ennek köze nem volt usához, a genfi szarnak örülnek.
biztos azt várják, hogy putyin majd elsírja magát, visszacsatolja krímet, a ruszkik meg a ny-ukránok összeölelkeznek, és boldogan élnek, míg meg nem halnak.
az ember azt hinné, hogy tőzsdézni értelmes emberek szoktak, de a mai események után ez eléggé kérdőjeles. :DD
mindegy, volt egy újabb sehova nem vezető nap, asszem mára nekem elég is volt ennyi.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?