Most ültem a gép elé., és azt látom reggel elvitték a pakkom. Remélem aki megvette annak nagyobb szerencséje lesz vele! Nekem 7000 volt 72es átlaggal. Nagyon sajnáltam, hogy 88ért nem adtam oda. De a mohóság erősebb volt bennem mint a józan ész! Minden nap betettem alsó limitre azóta. De úgy gondoltam majd a jövő hét hétfő kedd tájékán lesz alkalmam eladni. Így most, igaz buktam egy csomót, de még is úgy örülök mintha nyertem volna vele!
A reggeli játék pont arra ment ki, hogy néhányan gyorsan belevegyenek, nehogy lemaradjanak a felpattanásról...
Jó behúzás volt...
És ahogy látszik is Ferenc is sajnálkozott az elején hogy nem vett bele, így lehettek mások is ezzel, aztán igen hamar meg is lett az eredménye...
vagyis igenis van jelentősége annak is hogy itt sokan szajkózzák, hogy lehet ezzel itt pénzt keresni... mindenki a hullámra akar ráülni, csak ugye nem mindegy hogy milyen az a hullám...
Mivel 60ft-os átlaggal vettem ezt az 5000darabot így kereken 100k-s bukta,ami nem érdekel,lényeg,hogy nem nulla,mert ez a mostani tények tükrében annyit ér.(41ft-ért nyitóba adtam el,és nem zavar az sem ,hogy esetleg 2-3 ft-al többért is elment volna-nincsen jelentősége)
Sokszor zavart,hogy kevesebb a befektethető pénzem,de most örülök neki,mert lehet,akkor nem 5k-val bukók,hanem 50k-val:(
Azt,aki most belevesz nem értem,pedig spekinek tartom magam:)
BTEL (Business Telecom)
link