én gyakorlatilag benne vagyok napok óta... eddig nem az év biznice.....
bár még lehet... :) pláne a nyilasi féle 2010es célárfolyammal... :) De Egon se semmi ezzl a fordított fejvállal.... 19000...
Viszont néztem hétvégén heti buxit, pici fehér gyertya, sok ócsó, :) mi lesz itt?
Viszont ha veszek akkor olyat veszek, ami nyáron fűnyíró traktor télen meg lehet vele havat tolni. Az egész utca a lábam előtt heverne, mert jófejségből gond nélkül letolom a járdát.
Meg "ausztrál tudósok kimutatták" hogy tudatosan v. tudat alatt minden férfi vágya egy ilyen trakker.
Valld be nyugodtan, hogy Te is ámulva nézed a Bricoba az ilyen kis gépeket. :))))
Ugye, ugye, csak a gép előtt henyélünk :))
Aztán mikor egy "kis" hó leesik, meg rinyálunk :)
Auu.... amúgy nekem is fáj a derekam. :(
Trédeld le a hómarót. Én nem veszek, mert már így is köpdösnek, hogy ilyen jól megy a tőzsdésnek :)
Hello Mike!
Nem próbáltad még a Worldspreads-et?
Ott lehet nyugodtan shortolni, és a kereskedési időn túl is (kivéve BUX). Októberben nyitottam számlát, klassz felülete van, és segítőkész a magyar üf. is, igaz csak 8-16 ig. De nagyon kell vigyázni a tőkeáttétellel !! Eddig én is certket vettem itt a Portfolio online-on, de azért csúnya dolgokat művel (vagyis néha nem művel) az árjegyző.
Persze most még bent ragadtam (de miért?) arany long certiben, mondjuk március közepéig még kimászhatok belőle.
üdv.
Hol nincs hó????
Pesten xvi k,er. min. fél méter, ráadásul sarkon lakom, 76 m utcafront( és akkor a telken belüliről még nem is beszéltem).
Úgy fáj a derekam basszus, alig tudok lehajolni.....
Egyébként meg gyönyörű, meg minden
PS: Eddig aszittem egy ilyen mini hómaró gép úri muri, de most hvg.-n rájöttem, hogy kell egy ilyen nekem kurva gyorsan!!!
köszönöm az infót, holnap majd megnézem. Érdekes, hogy longolni kell a dax-short certit......
Irigylem, aki mondjuk az mt4-gyel kereskedik, bal oldalt minden fontos info, nagyon jó grafikonrajzolóval ellátott ker. program. Mikor lesz ilyen nálunk, nem igaz, hogy pl a kbc miért nem csinálja meg, amikor fogy a piaci részesedése. A Petit fejlesztgetik, de semmi komoly. Nem értem...
Még ez az év a tanulásé, és megyek a saxo-hoz v. az mt4 rendszergazdájához.
1012 határidő
ELSŐ!!!!