Járai a tözsdére készül a biztósítójával, a fidesz nagyon betámogatta a fideszes onkorik mind kötött unit-linket. A cig biztos jó kezekben lesz, hogy atööb9vel mi lesz, az úgy sem a fidesz dolga. Soros a Sanyi bával szépen elnavigál, bárki van kormányon, annyira már nam érdekes sem a bajnai sem az orbi.
Arra leszek kíváncsi ,hogy reagál a piac ha a fidesz kerül az élre.Mert Bajnaiék támogatják a tőzsdét azt tudom.Bemutatkozó kisfilmjében mutatott egy bikát!:)Kis célzás!Senki földjén evezek.Csakis a tőzsdei reakció érdekel!
Az a baj ,hogy dax könnyebben eléri az ellenállásokat és mire dow odaér dax magasabbra megy és így megy csak megy....Kell egy sokk ami fordít!Mondjuk a mi térségünkbe becsödöl egy ország.
Ahol én már tényleg végleg adnám amit már nem bírok elképzelni ,hogy onnan még fel. Az otpénél 59xx(letörés visszateszt)!Annál feljebb megy akkor nem tom mi van.
Profik nem adnak addig amíg nem muatja nekik ,hogy elkell adni.Most tört ki föl nincs semmi ellenállásnál amiért el kéne adni.vszTehát emelkedés.Max visszaadhat ,mert kicsit magas az rsi.De láttunk már ilyet(dax)
Ja és múlthéten 38.2es fibot visszatesztelte.Nem ment le addig de azt mutatja a gyertya!:o?
Törölt felhasználó2009. 10. 12. 13:45
Duplacsúcson túl vagyunk (dax) elvileg emelkedhetünk.Dax ott van dow is ott lesz egészen 10324ig simán mehet havin most megy át a középső bollingeren ha ott marad nem fordul le pl. jó lesz egy két jelentés megugorhat ilyenkor mikor középen van és azon megy akkor hves fel szokott lenni aztán ha nincs miből energiát nyerni vissza.De mivel átment 38.2es fibon ezért eljöhet 61.8ig ami 11223nál van.............
hat igen de latod pl egon azt irja ha a bux a 250-et atviszi akkor a 800-at fogja tamadni
namost mar boven 400 folott jarunk es mult heten is volt egy pont ilyen nap akkor is 250 fole ment de nap vegere megis leutottek
tehat nem allitanam egyertelmuen hogy ha viszi a 250-et akkor rohanni fog
mondjuk az ellenkezojet sem
ja tenyleg :) en ebbe bele sem gondoltam
ha mar 6 honapja 95% a talalati aranya meg ahogy irta 100 millioval jatszik akkor vajon mi szuksege van a havi 4e forintos elemzesi dijra mert annyit szed a begetoktol :)
erted ugye :) 4 ezer forintert havonta megkapod a mobius elemzeseket
erre irta be xyz hogy kosz de ha fizetnel akkor sem kernem :) mekkora poen volt :) doltunk vasarnap delutan a rohogestol egesz vegig :)
jaa ertem
de ma megint az a hulye nap van hogy amerika nelkul felhuzzak csak a futira alapozva
nem hiszem hogy ezt most iranynak kene venni
lehet ilyenkor amugy jobb nagybarnamacko strategiajat venni
mondjuk egy hetig nem csinalni semmit csak figyelni :)
0912 határidő
buék:))
csak hogy értelmes legyen:)