Visszafogottan beszélt Bernanke a Fed csökkenő fogyasztóvédelmi szerepéről
2009.10.01. 15:28
Ben Bernanke Fed elnöke az amerikai kongresszusban tartott beszédében kiemelte, hogy a szövetségi tartalékbankrendszer "kiválóan alkalmas" arra, hogy felügyelve a legnagyobb amerikai pénzügyi intézményeket, melyek összeomlása veszélyeztetné az Egyesült Államok gazdaságát.
Bernanke azonban nem tett említést arról a kérdésről, hogy vesztett némiképp fogyasztói felügyeleti tevékenységéből, habár korábban kritizálta a kormányzatot amiatt, hogy az csorbította az ezirányú hatáskörét.
Bernanke a kongresszus pénzügyi bizottsága előtt tartott beszédében mindössze ezzel kapcsolatban csak annyit mondott, hogy megvédik a fogyasztókat a tisztességtelen gyakorlatot folytató jelzálog-hitelező, hitelkártya-kibocsátó és egyéb pénzügyi intézményektől.
nemnagyon akar ez erot mutatni... ott vagyunk ahol tegnap voltunk
de innen shortolni longolni egyarant huzos
basszus mindjart vege a napnak es nem csinaltam semmit :)
na lehet igy is marad ha tovabbra sem lesz jo belepesi pont
pedig mar 300 felett adnam
20 K alatt vennek
ugyanis a bux res 19700 koruli tetorol visszapattan elsore szerintem
Most nem találom, de pár hónapja volt egy beírásom, hogy, hosszútávon kell nyereségesnek lenni és elég, ha 10-ből 5-ször, 6-szor találod el az irányt, ezt meg el lehet érni, ha már kialakult trendben a trend irányába kereskedsz. A lényeg, hogy rossz irány esetén kicsi legyen a bukó.
Nekem még mindig az a bajom, hogy most azonnal, egyösszegben vissza akarom nyerni azt a pénzt, amit elvesztettem. Nem fog menni.
Egyébként a sitten sokat elmélkedtem. Arra jutottam, hogy nem is az a fontos, hogy eltaláld az irányt, hogy most fel vagy le. Sokkal fontosabb a tőke menedzsment. Hogy, ha nem találtad el az irányt, akkor minél kevesebb bukóval kiszállj, ha pedig eltaláltad az irányt, akkor minél több pénzt kiszedj belőle.
Vegyes adatok jelentek meg fél3-kor a tengerentúlon. A heti friss mn-ek száma 551 ezer fővel emelkedett, 530 ezret vártak, de tartós mn-ek száma mérséklődött. A személyes jövedelmek 0,2%-kal bővültek, várt felett, és kiadások is várt felett emelkedtek 1,3%-kal augusztusban. EURUSD felpattant 1,4552-ig, majd az adatközlés előtti szintre, 1,4540 közelébe süllyedt
0912 határidő
buék:))
csak hogy értelmes legyen:)