ez így van
van tervem, de ebben a rángatózásban nem használható.
sajnos azt sem lehet kiszámítani, hogy a jó ill. rossz adatokra éppen hogy reagálnak. A tegnapi jó adatsorra máskor ralliztak volna, most pedig csak bukót termeltek nekem.
igen
gondolom nem veletlenul
esztelen felhuzas volt es masnap sem volt igazan korrekcio sot ujra 20K fole mentűazert onnan szep volt a visszaeses azt meg is lovagoltam lefele de most nincs poziciom
van meglatasod a delutanra?
ez a terv kedvemre való
az inger talán azzal magyarázható, hogy sok mindenből kimaradtam, a tőkém nagyobbik része elolvadt. Eddig túl óvatos voltam, talán most a másik oldalát tapasztalom, de jó a meglátás :)
Veled érzünk mind hidd el, szar érzés, tudom mit beszélek (korábban már leírtam)....
De erősít.
Maradsz és küzdesz v elmész és talán életed végéig rágódsz rajta. Én is azt hittem az elején h ez milyen könnyű csak itt kell venni és ott eladni. Utólag minden könnyű és egyértelmű. Szóval fel a fejjel sztem, ezért a beírásodért még meg is dícsérünk, mert le merted írni. :)
(Ja és a shorton nekem is volt 1200 pont bukó a hosszú hvg.-n.)
US 14:30 GDP-növekedés, előzetes, n.év/n.év (1. felülvizsgálat), Q2, előző: -1%, várt: -1,5%
US 14:30 Heti friss munkanélküliek száma, múlt hét előző: 576 ezer fő, várt: 565 ezer fő
US 23:00 A Fedtől Bullard tart beszédet
Nekem nincs kereskedési ingerem, várok.
De talán egy kisebb long jöhet, sztem a du. hambis adatok főleg a munknélküli segély kevesebb lesz a vártnál.
És ha visszamegyünk 20k fölé ott ráadok, utána megyünk 15k.-ra ott visszaveszem és utána belongozom és akkor vissza 22k.-ra és utána..... felébredek.
nyitnal 500-nal be akartam szallni longba de nem akarodzott
650-nel ra akartam adni de nem akarodzott
most szepen beallt kozepre szoval... mar megint hirtelen fog elmozdulni ugy tunik majd a ene egye meg...
szia
eloszor is nagyon sajnalom
de nem baj hogy igy tortent hidd el
a veszteseg erzest meg kell hogy tanuld
ha mar elegge eget belul akkor jo
olyan mint a rossz fog ha eleg sokaig faj egy ido utan elhal az ideg erzeketelenne valik es tobbet mar nem zavar
szoval ez is ilyen scak akkor tudsz szerintem majd erzelemmentesen jol kereskedni ha elotte nagyon fajt
ha meg sosem fajt akkor majd ugyis eljon az a pillanat amikor fog
mindenkinek
ezutan aki elmegy annak ennyi volt
aki jo tozsdes szeretne lenni annak ugy gondolom mindenkeppen maradnia kell
tehat vegyel fel hitelt ha kell es kaparj ossze 50 ezer forintot ha mar semmi nincs akkor is es kezdd el ujra egyetlen kontival
sak azert hogy benne maradj a jatekban
ha sokkal tobb penzed maradt akkor is 1 kontival
en is akkor kezdtem shortolni amikor te is csak en mindig lezarogattam es nem vegig buktam
meg azert voltak nyerok is szepen de szoval a haromnegyed penzem elolvadt az utobbi ket honapban igy is
tehat szarul allok de csinalom
a helyzetrol a velemenyem az amit mar korabban beirtam atlendultunk a lo tuloldalara
ahogy irrealis volt az 1200 az otpnek ugy irrealis most az 5200
olyan panik vetelek vannak mint amilyen panik eladasok voltak 1500 fele kozeledve
akkor az otp forditotta vissza a sajat reszveny vasarlasokkal most csak siman osszeomlik majd ugy gondolom ha kiallnak a vevok es meg egy kis short is megtamogatja
penze mar nem nagyon van senkinek gondolom vagy nem mer lepni nagyon
kiveve persze ha bennfentes
ahogy a hinta is kileng jobbra balra de egyre kisebb amplitudoval ugy fog szerintem az ar is lezuhanni meg felmenni az elkovetkezo hosszu honapokban
mondjak itt az uj aljat sokan de talan ekkora kiteresre nem nagyon szamitanek bar lehet hogy meglesz
akkor meg azokat szivatjak meg nagyon akik mar joval 1200 folott elkezdik venni hogy majd ugyis fordul megint
aztan 600-nal meg panikban eldobaljak
szoval ilyen is lehet
a lenyeg hogy a veszteseg talan most megtanitotta neked hogy barmi lehet
nekem is nagy buko volt a hosszu hetvege elott beleragadtam fele short pozicioba mert zaroban nem ment el
hetfon 1200 pont bukta
szoval kapom a pofonokat
de en ugy vagyok vele hogy allom.. de nem mint a hulye hanem okosan
probalok tanulni a dologbol mert csak allni a pofonokat nem lehet es nem is kell a vegtelensegig
A visszajöttem szabiról,de tegnap előtt lezárták a shortos pozimat fedezet hiányába... életem legnagyobb bukójával... ha tudsz valami jó kapszulát, hogy ilyenkor mit érdemes tenni az ember lelkével akkor szólj... :-)
Mi a szar történik itt, hogy megállás nélkül emelkedünk?
detto
egon szerint ma meg megkozeliltheti a tegnapi csucsot
persze nala a megkozeliti mas ertelmet kap :)
na majd meglatjuk mi lesz
egyelore nagyon csend van
bar mol megint elindult
0912 határidő
buék:))
csak hogy értelmes legyen:)