sajnos mennem kell, nálunk fontos történelmi eseményre emlékezünk
lezártam a shortom, most már szakadhat!
Mike ma v.színű Te nyersz :)
a mai nap után nem hiszem, hogy tartottam volna hétfőig
Sok pénzt Nektek!
ez csúcs!! minuszos a hati, ami még a záró hónapban is ritkán fordul elő. Akkor is 100 előnye szokott lenni a hatinak. Sőt a tavalyi esések közepette nem előzött a hati
gondolkozok a pszichológiáján a dolognak. Mike ebben Te szoktál jókat írni!
Az 1500-as szintek óta tartó rallyban sokan bevásároltak és jól jártak. Velük nehéz eldobatni, mert tudják, hogy előbb-utóbb úgyis felfelé fordul és lesz ez még 5000 is, 6000 is, stb.
Akik pedig kimaradtak a rallyból, azok próbálnak beszállni, hogy amikor újból elindul felfelé, akkor már velük együtt menjen fel.
A shortosok pedig többször meg lettek szivatva és ezért nem adják, vagy adják, de szűk stoppal és ők is részesei néha az emelkedéseknek.
A tegnapi 2-es variácó jött be. A háziasszonyok erőteljesen vásárolnak:)) azaz áll a piac. A nagyok nem akarnak egyenlőre önteni, addig meg igazi esés nem lesz.
lesz még itt gond, akkor is, ha nem akarnak róla tudomást venni
Azt hiszem berakok egy stopot és itt hagyom ezt a sz@rt
Úgy nézem, hogy ma további fontos adatok nem lesznek már.
nekem is van egy-két összeesküvés elméletem, ami nagy pénzzel működhetne. Olyan aláállós-kiugrós-shortolós.
szakadni fog, vki égeti a pénzt, és gondolom nem a sajátját :(
meghozza egyre tobb idore
de amikor nem minusz akkor is a bux nyakan ul...
ennyire varjak az esest miert nem adnak ra egy kicsit az otp-re...?
azon gondolkodom hatival mari nenik nem foglalkoznak es nem is figyelik tehat lehet hogy ok ezt siman eszre sem veszik
ez esetben nagyok nyomjak a hatit az otp meg csak kitomes es megvarjak vele a delutant!
akarhogy is ebbol nagy szivatas lesz a vegen
vagy nekunk vagy az otp-seknek
Kiváncsi vagyok lesz-e nagy szakadás, ugyanis nem vagyok benne biztos, hogy ilyen szűk (olykor mínuszos) KT mellett a kisbüfik shortolnák szanaszét...Ebben tutira nagyok is benne vannak. Jáj, de kiváncsi vagyok!
0912 határidő
buék:))
csak hogy értelmes legyen:)