Hát...forint visszagyengült, futik is bevörösödtek, gyakorlatilag a tegnapi plusszt visszapirosodták, nálam kb minden együtt van a mai mínuszoláshoz...sajnos a markers előfizetésem lejárt, szóval nem tudom, hogy az intraday chartok hogy állnak, de naposon inkább eladást mutat. Aztán majd meglátjuk...
A vízesés remek ötlet!Áprilisban voltam ott,lenyűgöző.De,akkor onnan már csak egy ugrás,no nem a Sugár,hanem Zürich.Érdemes oda is elmenni.Tópart,Bankok tere,stb.
Délelőtt nem tartok nagy eséstől, ha Otp tartja magát. MOl ma szerintem erős lesz, sőt lassan MOl esetében is meg kell barátkozni a kitöréssel, 16-19000 ig. Ez esetekben a Bux sem tud csökkenni, a határidő hiába is szeretné.
Kénytelen leszel rászokni a sörre,ha Prágába,meg Drezdába mész!
Hogy is mondta Porti hétfőn?Esés visszatesztjébe nem beragadni.Ezt egy topic-kal odébb nem olvasták?
Prága nálam is hiányzik sajna. Az északi túra nálam valami ilyesmi. Tirol megint kiindulópont(2-3 nap hegymászás! majd Básel, Schafhausen vízesés, Amszterdam , Rotterdam, Köln, Hamburg és úgy vissza.
koszi remek ajanlas egyszer en is szeretnem mar a deli turat megcsinalni (francia riviera vegig kocsival) de mostmegint eszakabbra megyek
elobb praga aztan drezda (erdekes de meg nem voltam pragaban)
na nezzuk hogy alakul ez a rakas szemet itt az utolso napon :)
Ha már az utazásról esik szó:)
Múlthéten 8ország 4000km túrát tartottunk.barnőmmel. Ausztria még mindig viszi a pálmát. Végtelenül korrektek, messze a legolcsóbbak, igaz Tirolban jártam.Olaszok csalódás- nekem az olasz rivéra egyáltalán nem jön be. Parkoló, szállás, és vendéglátó egység hiány szinte mindenütt. A csúcs a Francia part . Nice frankó város. Svájc a sajtfejűek országa, továbbra is elhatárolódva Európától
vicces de a nyar es igy az augusztus a maci honap
egyebkent azert keltem most meg korabban mert tegnap este nem lattam a dallast es ilyen kurva koran reggel ismetlik ugyhogy eppen azt nezem mert most izgalmas hogy milesz jockey-val
szoval rapillantottam az snp futuresre
te... ha arra jarsz amerika fele
van egy uznetem az snp futuresnek: szivassad anyadat! :)
szerinted meg fogja erteni? :) jaaaaaj.. a fenebe a hulye amerikaiak meg a tegnap estejuk...a fraszt hozta ram
ja mellesleg amit a buxrol irtal az igaz
szivatnak mindenki sajnos nincs kiszamithato kereskedes, nem is tudom miert vagyunk meg ezen a piacon
megyek szeptember elejen nemetbe. van egy kis dolgom
de lehet mar ott is kene maradni
csak azert nem jobb mint irorszag met az angol nyelvet jobban szeretem
Bár nem hatizom,de azért vicces,amit ma a bux csinált.
A hétfői esést szinte teljesen le is dolgozta.Semmi gond,a dax,ami az öreg kontinens legerősebb gazdasága,a hétfői zakó után visszajött alig egy %-ot.Nálunk meg helyreállt a világbéke,egész Europát simán levertük.Haha,enniyre jó nálunk a helyzet?
Ez van srácok,fel kell venni a rózsaszín szemüveget!
Majd meglátjuk,mi lesz szeptembearben és a többi maci hónapban.
igazából először azt gondoltam, hogy eső trend fog indulni és abba még bele is fér egy fél százalékos emelkedés, de basszus, ez a mai nem fél százalék volt...
Ha holnap megint 2% felett erősödik a BUX, akkor zárni kell a shortokat... Minuszban...
Hát én nem vagyok ennyire borúlátó (shortos szemszögből nézve :-D)...Napos MACD most adott eladási jelzést. (én ezt pénteken megelőlegezve nyitottam shortot 18450-en). Ezt az MACD jelzést holnap elrontani nagyon nem fogják, hacsak nem emelkedünk valami borzasztó nagyot. Megerősítés viszont könnyen jöhet holnap, vagy a jövőhéten. Ez a szűk KT nem lehet véletlen, ráadásul már nem is túl rövid ideje ilyen kicsi...hát majd meglátjuk ez a story hogyan végződik.
nincs annyira jo kedvem
mert a jo lehetosegnek tuno dolgok sem jonnek be....ez a kurva hati tutira emelkedni fog holnlap mivel a mai szopatas lenyege az volt hogy szuk KT-t tartottak igy nem menekultek el a shortosok
holnap meg mar megint resel fel es kesz meg van szivatva mindenki
en is megint
remek
0912 határidő
buék:))
csak hogy értelmes legyen:)