azért a mai KT nem semmi
ez esést jelez szerintetek előre?
Forgalom alátámasztja?
dupla csúcsnál, a 2. csúcsot alacsony forgalom jellemzi , ugye?
vagy emelkedő szélsesdő alakzat lesz: akkor 17,5k alatt kell shortolni.
vagy kitörés fel
mit gondoltok?
azért tartom mert esést várok. nem full tőkével, hanem egy részével és folyamatosan adtam rá...
17000-17450-ig és most gondoljkozom egy újabb ráadásra 18 700 környékén de azt csak stoppal.
összesenediig van 28. K nyitva és még 10 k szeretnék.
Ha átviszi a 19 000-t akkor szállok ki, könnyen tudod számolni, hogy az első shortok ott már majdnem nullában lesznek, dehát ilyen a tőzsde... edig nem buktam most úgy fest fogok és amatör voltam amikor 18 000-nél nem zártam, de innen még 18 000-ig minimum várok egy visszatesztet, he nem jön akkor buktam :-) és akkor jön a pihi időszak...
már rám fér mert kezdek nem csak fáradni, hanem unni is....
akkor jön az esés majd amikor kitömtek mindenkit már jól..előre nem fogja jelezni nekünk senki...legfeljebb utána az "okosok" mondják és mutogatják h. lám-lám ez + az volt a jele
fura, hogy még mindig ültök a shortban. Én is sokáig húztam a zárását, mert reménykedtem, de azóta még emelkedett 700-at.
Azon gondolkodom mire, milyen hírre indulhat meg az esés. És, hogy az mekkora lesz, meddig mehet le. USA munkanélküliség: mindenki hozzászokott, hogy emelkedik, ha nagyobbat ugrana se lenne tartós esés. Vállalati jelentések: olyan nagy meglepetést nem hozhatnak. stb.stb.
Valami nagy cég csőd kell, mint a Lehman Brothers. Váratlan és meglepő.
Az eurozóna gazdasága 0,1%-kal esett vissza a második negyedévben, az első becslés szerint, a vártnak megfelelően. A korábbi adat -2,5% volt. Előző év azonos időszakához képest 4,6%-os a csökkenés, 4,7%-os visszaesést vártak a korábbi 4,9%-ról. EURUSD kurzus enyhén felfelé mozdult az adatközlésre.
0912 határidő
buék:))
csak hogy értelmes legyen:)