Ha így marad van esetleg jó hírek jönnek akkor irány még felfelé lesz amcsiban (2% fölé minden) és itthon iszonyat tépés lesz.
Ha a "B" verzió és rossz döntés lesz, lehet hová esni, de kétlem, hogy majd 2%-os emelkedést szétbombázná a FED és BERNI.
Inkább támogatják majd a rallyt.
kibovitenem a gondolatmenetedet...
szarik itt mindenki mindenre nem csak az olajra... namost szarhatunk mi is mindenre de a penzunk akkor csak meg jobban olvad en ugy latom
mert milyen nap az hogy az otp emelkedik 5%-ot
aztan esik 5%-ot aztan ma meg megint emelkedik 5%-ot
tehat ezek kurva nagy elmozdulasok ezt valoszinuleg csak nagyok vagy kicsik sok ezres tomegei tudnak igy megmozgatni
namost akar nagy akar tomeg kicsi olyan idegbetegek lennenek hogy egyik nap eladjak masnap visszaveszik megint eladjak vagy hogy?
erted mire gondolok nem?
ez igy eszelos egy kicsit...
Van még ilyen ember... én vagyok 16600-ról van egy szép nagy pakkom.Rettentő bukóban,de mivel tudom fedezni,így kiülöm.Nincs értelme zárnom,mivel lefele automatikusan visszakeresem a pénzem,igaz sajnos csak nullára,de a nagy mínusz után én ezt már nyereségnek fogom elkönyvelni :)))
én csak ellenállást és támaszt használok . Régebben egész sor kütyüt is, de az nekem nem feküdt ... Ezzel a kettővel egész jól elbodogulok immár közel 1.5 éve ...
De van aki ezt azt használ és arra elküszik .. Sehol nincs megírva az, hogy egyáltalán bármit is kell használni. Ismerd meg őket és ha tudsz vele , velük "élni" jó, ha nem akkor ne . Ez mind csak a megtapasztalásod útján derül ki .
Mivel én forexen vagyok a legtöbbet /98% -ban/ úgy én csak az ott általam tapasztaltakról tudok írni. Én a nagyobb trendekre vadászom , és nem annyira a napi mozgásokra .. Mivel ott seperc alatt változik helyzet , és akár tíz perc alatt is fordul a kocka / a napin/ , ezért szerintem nagyon nagy a bukó veszélye és baromi drága dolog is .. Én a napin,hetin "dolgozom" ami szerintem kifizetődőbb . Itt van hogy 5 napig is tarthatom a pozimat, de van hogy sokkal tovább is kell , lehet . Arról nem is beszélve, hogy több parallel futó párokat is megszívok , megszívathatok. A ternd forduló kiván ebben a cuccban nagyobb odafigyelést , és persze sok zsét , hiszen nem messze kell a pozit felvennem tőle .. Ez általában harmadszorra - ötödszörre szokott sikerülni . Ehhez is kell némi gyakorlat /és zsé/ . Vannak segéd szeközök / sms alert meg egyéb szirénázó effect ami figyeli a cuccot , ha netalán vészesen fogy a levegő mégis a trend közben /. A legtöbb trend azé megbízható...
US 17:00 után Fed jelentése a hitelpiacról és a likviditásról
US 20:00 Költségvetés egyenlege, július, előző: -102,7 mrd USD, várt: -175,0 mrd USD
US 20:15 Fed kamatdöntés (FOMC), jelenleg: 0,00-0,25%, várt: 0,00-0,25%
most a fel otos olajtartalek adat pl nem ertem miert nem rossz adatnak szamit
0.7 helyett 2.5 millio a tartalek
ha nonek a tartalekok az nem jo az arfolyamnak nem?
megis megint 70 folott van az olaj
mindig csak panaszkodunk, hogy nem jó az irány. Olyan mikor lesz, hogy egy féléves trend elején mindannyian (az itt fórumozók) irányba állunk és örömködünk féléven át? :D
0912 határidő
buék:))
csak hogy értelmes legyen:)