A bux és otp hetesen az rsi most kezd csak a túlvett zónába érni.Túladott zónából megyünk a túlvettbe.
A múltban elég extrém, 80-90 körüli értékek is voltak a rallyk során.
Ez most tényleg kaszinó.
Én meg nem zártam még az összes shortom.
Kis nyerőket eltenni ez lehet most a nyerő (short) taktika, mint nemrég már irtad.
Longba beleülni is nagyon rizikós most már.
Majd ha a túlvett zónában fordul rsi, na akkor kell shortolni igazán ezerrel.
szóljatok...időben :)
manapsag itt tartunk hogy ilyeneket kell mondani otp 4600-nal azok utan amin eddig oktober ota keresztul mentunk hogy na talan innen mar beesik
na tudjatok nekem az a velemenyem hogy januart kellene most irnia a naptarnak
mert amikor ott elakadt a 3200 na akkor kellett volna ennek igy atvinnie
es nem kellett volna 1200 ft-os sztori
na akkor azt mondanam a tozsde ugy normal modban megyegetett, volt oktoberben egy eros beeses de mivel a gazdasagi rteljesitokepsseg nem sokat valtozott kozben (se nem romlott se nem javult) igy par honap ertsd januar alatt visszakorriglat 4600-ig
de igy
augusztusban egy 1200 utan
gyerekek ez nevetseges
es biztos vagyok benne hogy ha a fidesz hatalomra kerul a sok kivizsgalando korrupcios ugylet kozott ez nem fog szerepelni (mert ez a zotri szerintem mindennel jobban az!) mert ugy gondolom a penzbol jutott ide is, meg oda is es senkinek nem lesz erdeke majd kerdezoskodni
mint ahogy kulcsar is szabadlabon van egy 30 milliardos buli utan
meg a tobbi meg a tobbi meg meg hany...
hűha
du. nem voltam, beraktam egy 500-as eladást látva az amcsi futikat, teljesült,
ha az USA-t nézem akár jó is lehet, de hogy a bux mit művelt?!
biztos feltámadt a pannon puma....
jah latom
duhomben elmentem itthonrol es csak most jottem haza latom a lejtmenet szepen folytatodik
egesz nap elore jelezte az eurusd es az olaj (ebben volt nemi megingas mikor elpattant hirtelen 70-rol) szoval snp mondjuk ugy szepen tervezhetoen teljesit
bux-ra nincsenek szavaim
nem baj
ilyen is kell (de kinek)
ja persze a gyerek az kizaro tenyezo
ettol fuggetlenul ...hmm.. hogy is mondjam
szoval mikor elrontok valami takkor persze engem is duhit eloszor aztan megprobalok tanulni belole hogy mit hol rontottam el
viszont itt a buxon igazan nem lehet tanulni ugy veszem eszre maximum azt hogy tokmindegy mi mit mutat itt barmi megtortenhet tehat mint tozsde nem erdemes rola beszelni
ettol fuggetlenul lehet vele penzt csinalni csak szerintem ne nevezzuk tozsdenek mert ez nem az
kaszino sem
szoval ki kene talalni egy nevet erre a szemetre
itt most nem arra gondolok akik csinaljak mert azok masok
tehat a bux mondjuk legyen ezentul
itt a piros hol a piros (kb ez rosszabb a kaszino fokozatnal) aah... ez nem jo tul hosszu
vagy pedig irunk egy kerelmet a tudomanyos akademianak hogy a kovetkezo szinonima szotarba tegyen egy egyenlosegjelet...
hogy hova?
ja hat ide
BUX = itt a piros, hol a piros jatek ....
0912 határidő
buék:))
csak hogy értelmes legyen:)