előre is elnézést hogy mindent otépében írok, és nem buxban. ha majd a 3850-3900 as szintet töri forgalommal, onnantól lehet shortolni. buxot és hatit számolják hozzá.
Ha stop nélkül játszol, akkor nyorsan vége lesz a sztoridnak.
Én otépét figyelem. Amikor átment a 3850-3900 as szinten nagy forgalommal, onnantól csakis bull. Minden meghúzásban realizálás, minden korrekcióban vétel. Ennyi. Forduló?? Miért fordulna?
Mai nap az nagy vereség volt a maciknak,pedig nekik drukkoltam,és ameddig a bikák mindig új lokális csúcsot állitanak,addig elég erősek,még ha csak félszarva is van!:)
Az indikátorokról annyit,h ameddig a túlvett tartományban vannak,addig long,ha kijöttek belőle akkor short!Egyszer biztos leindulnak,a kérdés hogy mikor?!Napi szinten is óriási negativ divergencia van az indikátorban,ez is lefelé mutat,de még nem tört a trend.........és mikor fog?
De a mai napi ész nélküli emelkedés akár értelmezhető ilyennek.Nem?
Naposon a DJ és az S&P rettentően túlvett.Tudom,mit számít ez,hagy tekeredjenek az indikátorok a túlvett tartományban,július 23-óta PKS-en,majd egyszer csak leindulnak...
Sziasztok!Long trend van,és jelen pillanatban az snp 500-nak a 997 és a 993 minimum 1 napos gyertyával átkell törnie,hogy megforduljon minden,utána jöhet a napon túli short szerintem!Jelenleg 10104.39-en van az snp,ami elég messze van a 997-től!A buxon órás charton van 1 zászló,abbol számolt célár 19600,és a napos charton nézett fibbo 61,8%-os szint is 19600-ra mutat!Én is várom már nagyon a lefelét,de sztem még nem jött el!Hétfőn longolni fogom az bizti!:)
Amugy ma én is shortoltam 18040-röl,és ha hétfőn18200 nál nyit,vagy felette,ugy kivágom,h csak na!:)Ki hogy látja?Vélemények?
Segítséget nem fogsz kapni senkitől.
Én tavaly nyáron jártam így csak EURHUF párral mindenki forint gyengülést várt. A bukó nyolc számjegyű volt!A broki inkább nem is hívott. Utána meg azt mondta, ja a stoppot be kellett volna rakni.Azóta sem tudtam kikerülni a hatása alól.Egy lehet csak, a piacok megállnak pihire, de mióta is várjuk! És ahogy elnézem az amcsikat...!
Szia Mackó.
A segítséged kérném. Tartom a hati sortom 16,8k -ról.Tudom fedezni a mínuszt (7 számjegyű).Sajna nem kevés.Nem volt stopom,így jártam.Értelmetlennek látom dobni,hisz lefele visszakeresném a pénzem,emiatt várnám a fordulót,ami ma akár kialakulhatott volna.Bár 2 napja is 3 rossz adat jött ki az USA-nak,csak a zárásunkig esett.
Szóval várnék egy korrekciót,amit most nem látok mikor kezdődhetne.Talán épp a mai nagy emelkedés után?
Kissé nehezen alszom mostanában,azt el kell mondanom.
0912 határidő
buék:))
csak hogy értelmes legyen:)