JP, megtaláltam spadet a tüzsdefórumon, de ott erről ír nagy örömömre: "jul-aug eleje a legideálisabb Izrael számára Irán atom létesítmények megbombázására, az amcsi elnökválasztás még messze van addig el is csitulhatnak a dolgok, az olimpiáig elvégzik a piszkos munkát, amúgy meg az egész világ szabin a politika nem tud reagálni....Libanon ellen is ekkortájt indultak meg....a másik időszak az november december de az már elég risky tekintve h az új elnök berághat h kész helyzet elé állítják..."
pedig, akkor még én is ott leszek ráadásul az amerikai angol csoporttal -:))))) meg ír a fociról, buxinak -:))))), meg az olajról: "A tőzsdén meg semmi különös esnek tovább, na és ? mi ebben az új ? Ki gondolta csak azért mert a G8 ráförmedt az olajra majd az elszégyelli magát és csendben feltölti a kiürülő tartályokat."
De téged mi érdekel, JP? Sztem, h akéred spadet, ide is leírja.... -:)
Nyugi Buxi, ez meg nam az amit elvarsz az olajtol ....
NagyBrumm, latom mar be is indult a para a templeton pakktol.
"A short legyen veletek"
Spade, ja, szinte datumra pontosan ket eve inditott Izrael haborut Libanon ellen, vagy, ha ugy tetszik a Libanoni Hezbollah ellen.Bar akkor nem volt USA-ban elnokvalasztas, es szerintem most sem sokan fognak follepni ellene, hogy maradjon a feneken. Azt meg szerintem, nem hagyjak, hogy vesszen Izrael, mondjuk egy brutal ellentamadastol....Azt viszont megint tul meresz huzasnak tartanam reszukrol (Iran reszerol ), hogy megelozo tamadast inditsanak, mint anno a zsido allam egyiptom ellen. Az ugyes huzas volt, ez meg nagyon durvara sikeredne.
Koldus, a tvk-tmeg csak a figyelolsitamra sem tartom erdemesnek...egyelore....itt meg vege a jateknak, Buxi nem fizet meg komcsi paradicsom levest sem ! :-)
hagyd már buxer, bár először én is félreértettem, most csak válaszolt sztem a JP-nek, hogy tőzsdefürumban az utsó beírása, amit ajánl elolvasni és nem itt ír utoljára -:))))
Spade rajongók kávéháza.