A Mol igazgatósága 60 milliárd forint osztalék kifizetésére tesz javaslatot a 2013-as üzleti évre vonatkozóan az április 24-i rendes éves közgyűlésen - derül ki a Budapesti Értéktőzsde honlapján szerdán közzétett dokumentumokból.
A javasolt összeg - szakértői becslés szerint részvényenként 591 forint - jelentős növekedés az előző évi osztalékfizetéshez képest, amikor 46 milliárd forintot - részvényenként mintegy 462 forint - fizettek ki.
Olaj csak ne essen, inkább menjen 100 fölé kicsivel, ott van a TP-m. ;)
DAX-ban jó lenne már egy forduló, szerencsére SP-vel nem bírta tartani ma a lépest. Longot már nem akarok benne nyitni ilyen magasan, mert akkor tuti bezúgna.
Lassan nekem is záródni fog a maradék arany long lentről (stop lesz kiütve), marad az 1295,5ös csomag. Az viszont marad. Kivárok.
OTPhez sok szerencsét !
Holnap keresek valami izgalmas befektetést. Olaj eshetne le, vagy az SP fel, valami...
SP megtorpant 1890-nél, ahelyett, hogy kihúzták volna egy felszúrás erejéig, legalább lehetett volna jó kis bulvárcikkeket írni. Na meg persze skalpolni egyet.:-))
De ami késik, nem múlik.
Köszi! :) Gratula Neked is.
Én közben zártam az összes arany longot, bár csak kicsi pluszban, de legalább pluszos. Holnap jó lenne adni az OTP longot is 4400-4440 körül.
Bocs, nem figyeltem, nem vettem vissza, célár megvolt, rohanó vonat után nem futunk, abból nem sül ki semmi jó. Majd lesz még jó áron, észre fogom venni remélhetőleg.
Ha lenne pénzed holnap mit vennél max. befektetési idő 1 hónap?