ne foglalkozz politikával Dénes mert mocskos dolog , igaz a kereskedésben is a bennfentesek tudnak szépen keresni :)
Már az FBI is nyomoz a Heinz (NYSE) felvásárlási ajánlata előtt kötött opciós ügyletek miatt. Mielőtt részvényenként 72,5 dolláros ajánlatot megtette a Berkshire Hathaway (NYSE) és a 3G Capital egy svájci bankszámláról opciós ügyleteket kötöttek, mely 1,7 millió dolláros profittal járt.
Jó reggelt !
Bubu által berakott írásra majdnem reagáltam valami baromi csúnyát, mert erről mostanában sok sok írást megy/ment, de aztán az ember rájön ez a ballib és mosolyog. Eszembe jutott az első Orbán kormány idején az árvíznél több teleülés házait ingyen felépítette kormány(biztosítás nélküli családok százai menekültek meg), nos ahhoz nekem is közöm volt egy folyamatban, amit akkor csináltak, nem semmi kampány ment, hát... Nincs új a nap alatt.
Egy éve nem voltam optimista annyira, mint most 2014et illetően és ez miattuk van.
Régi gárda, régi szavazók, régi reflexek, régi megoldások = kudarc.
féltem 2010ben, hogy változtatnak, de náluk a fiatalok is szarból vannak de biztos ami biztos hagyták a lejárt garnitúrát, vesztes csapaton ne változtass...:) :)
Sok nyerőt mára !
szerintem jók lesznek az usa adatok a héten, van még tér daxban felfelé. én beraktam egy eladásit, ilyen "úgyse lesz ennyi" alapon, de csak teljesült, meglátjuk mit hoz a holnap
Ha lenne pénzed holnap mit vennél max. befektetési idő 1 hónap?