mekkora kamuk..fujjj
emlékszem olyanra is hogy 1 órán keresztül hagyták a kereskedést még ha jól emlékszem forint certi volt ..ott is jól megszívattak mindenkit ..
de legalább a gáz alakul most már 3,2 kellene megtámadni:)
egy másik certi eseménnyel kapcsolatban én is hasonlóan elutasító levelet kaptam .
a hitelességüket teljesen elvesztették és nem az engem ért veszteség miatt !
ez engem is megdöbbentett.
manipulálásnak teljesen teret adnak ezzel.
De továbbra is gond van a rolloverrel és a kiütéssel.
Még a levélben is van ellentmondás.
Kíváncsi vagyok mit hoz ki ebből.
Haverom megkapta a Erstétől a választ a januári certi kiütésre.
Tisztelt Ügyfelünk!
Kérjük, engedje meg, hogy Társaságunkhoz intézett megkeresésére ezúton adjunk váîaszt, a következök szerint:
1.
Ahogyan arról Társaságunk hivatalos közzététeîi helyein illetve honlapján is tàjékoztatást nyújtott, a
tárgybani certifikát termék rolloverére 2013.01.18-i esedékességgel került sor, ameiynek keretében új
korlát árként a korábbi 96,01USD helyett 96,44 USD került meghatározásra.
A rollovert követöen a certifikát termèk müködésére vonatkozó hìrdetményekben rògzített szabályok
szerint - 2013.01.17-én 19:01-kor az alaptermék elérte az (új) kiütési árat, ennek megfelelöen a
certifikát termékkel történö kereskedés Iehetösége a BÉT következö kereskedésì napján
felfüggesztésfe került.
Tájékoztatjuk Ónt, hogy Társaságunk minden esetben a lehetö leghamarabb gondoskodik az egyes
certifikát termékek vonatkozásában aktuális paraméterek, értékek és státuszok weblapon történö
aktuafizálásáról, azonban bizonyos esetekben elöfordulhat - különösen a Társaságunk üzleti óráin
kivül történö rolloverl kiütéses. stb. események esetében, illetöleg, az alaptermékek kereskedési
idejének folyamatos voîtára tekintettel - hogy a változások átvezetésère csak a soron kòvetkezö
munkanapon kerül sor.
Szíves megèrtését eiöre is köszönjük!
2, Tájékoztatjuk Önt1 hogy a certifikát termèkek alaptermékeinek árfolyamait a Társasàgunk honlapján közzétetteknek megfelelöen a Reuters weboldafàn tekintheti meg (árupiaci termékek esetében a küvetkezö linken): link
Felhívjuk azonban szíves figyelmét arra is, hogy bizonyos certifikát termékek esetében nem szükséqes az alaotermékben konkret kötésnek Iètreiönnie. hanem már önmaqában a kiütési árnak megfelelö aiánlatnak az aiánlati könyvben törtènö megieîenéséveî is sor kerülhet a certifikát kiütésére.
Mindezek alapján panaszos megkeresésében foglaltaknak helyt adni nem áli mòdunkban. Szlves megértèsèt elöre is kòszönjük!
Tájékoztatjuk, hogy amennyiben további kérdése merülne fel a tàrgyban, Társaságunk Központí Ugyfélszolgálata áll szíves rendelkezésére.
Ha lenne pénzed holnap mit vennél max. befektetési idő 1 hónap?