A legnagyobb valószínűsége annak van, hogy felajánlanak a kollégádnak egy összeget. De ettől a többiek nem lesznek kártalanítva.
Biztos emlékeztek, tavaly mtel oszti előtt felhívtam őket, hogy hogy épül bele az osztalék a short certi árába. Azt mondta a brokigyerek, hogy sehogy, a shortcerti az alaptermék árát követve drágulni fog. Persze másnap ugyanúgy levágták az 50 Ft-ot a certiről (miért pont 50-et ez is lehetett volna kérdés az adó miatt). Én ekkor hivatkozva a telefonbeszélgetésre, "kárpótlásul" megkaptam az 50 ezer FT-ot, mivel 1000 db. short certim volt. De akkor is csak 30 napos határidő letelte után méltattak válaszra. A 30 napról jutott eszembe, hogy nagy valószínűséggel a barátoddal is ezt szeretnék elérni, ha nem indít jogi intézkedéseket.
Perelt már sok céget hobbiból, igen jó aránnyal nyert, vagy peren kívüli megegyezés lett a vége.
De utána garantáltan figyelt arra a problémára az érintett cég.
Ja 100% hogy nem volt rollover, 18ával lett volna, de félreérthető volt három helyen a dátum a saját honlapjukon, ebből egy helyen ki volt írva, hogy csak tájékoztató jellegű, de a másik két helyen nem !
Így most zűröznek, saját magukkal kerülnek ellentmondásban nem is egy helyen. De most már nagyon figyelnek a dátumokra azt néztem.
Ragaszkodnak ahhoz, hogy elérte a 96,44et, azaz a rollovert elismerik.
De közben a rollover dátumot még aznap gyorsan javították 18.ára 17.éről ami pedig arra utal, hogy pont nem.
És a kiütött certi ára is inkább 96,04re utalt.
Kérésre hogy mindenütt max 96,04 a felső érték, nos hol tudnak hivatalos 96,44et mutatni kérték várjon. Várt három napot, jelezte, hogy megindítja a jogi eljárást.
visszajeleztek neki várjon, mindenképpen kap visszajelzést, de egy hónapot kértek.
egyszerűen nevetséges, egy kiütött certiben 10 - 60 millió is lehet és mi történik, hogy megy a döntés. Röhej az egész. komolytalan. Nem tudom, hogy vár-e vagy megindítja, mert miért kell egy hónap ?
Törhetné azt az emelkedő trendvonalat, de amíg nem teszi meg, nincs lefelé út, így akár fordulhat vissza föl. Egyelőre semmi nincs, én lefelé szeretném látni, mert akkor tényleg lenne tér...
Apropó olaj. Elég stabilan tartják, hogyan látjátok merre akar kitörni a szűkülésből.
Felül 97-ig fogná a hetes boli szalag, lefele viszont nem akaródzik neki, pedig elég nagy tere lenne.
Ha lenne pénzed holnap mit vennél max. befektetési idő 1 hónap?