Én sima Daytrade gondoltam nálam, de én nem engedem magam mögé HA az index ellenkező irányba fordul.
Egy nagyon rossz adat nagyon elviszi az én kötésemtől az indexet ez nem nekem való.
Most a forexen a demon stoppal már könnyebb az élet. :) Meg maga az, hogy demo is azért :) bár úgy van értelme, hogy halál komolyan csinálja az ember.
Bejelentéseket én 100 %osan rosszul érzem meg. amit én érzek az ellenkezője lesz.
az "adat trédelés" az egy külön szakma ))
gusztus kérdése és csak mentálisan erős embereknek ajánlott
+ sprd tágítás rendesen, némi árjegyző eltűnéssel vegyítve ))
"A délelőtti hirtelen európai piaci hangulatromlás azzal a pletykával függhetett össze, miszerint lemond az EKB Kormányzótanácsának tagja, jens Weidmann, a Bundesbank elnöke"
sokszor szívtam, ha nem hosszú távra szállsz be, hanem napi-órás akkor egy nagyon rossz adat nagyon elviszi másik irányba esetleg és vagy kimenekülsz vagy kiülöd abban a reményben hogy nem ütik ki, marad az ima...:)
pl szerintem egy nagyon rossz adat lefele még kimozdítaná 7600as szinthez a dAXot, pedig kezd stabilizálódni.
Nem szeretem a bejelentéseket, mindig megszívom, Mackó vagy Sly, vagy Tibi biztos tovább vitte volna, nekem ennyi elég (demo forexben egy részét megtartottam). Én nem érzem még az erőt lefele, aztán lehet még bőven 7600 leszünk.....
Szerencsém volt, vettem DAX shortot reggel, de én el is adtam 40 perccel később. Nekem ennyi elég. Majdnem 100 pont.
Longot most nem merek, de ki tudja.
Ha lenne pénzed holnap mit vennél max. befektetési idő 1 hónap?