tegnapi short 6400körüli átlag 6265ön zárva
60ról long nyitva ..sajnos nem voltam gép előtt így 300 fölött nem tudtam zárni így az még nyitva..
kredit megvolt ma?:)
hat koszike ram ferne fel milla - vagyok a parom ha tudna!!!!!!!!lehet elvalna eskuvo elott!az uj bar elvitte az ossz tartalekot en meg itt dozsizek vagy tozsdezek ?na mindegy!igy jartam!puszi jo hetveget!
hat igen az enyem egy itt napolyban es okt.13 meg erdelyben a masodik mert ott szullettem!ugyhogy gondolhatod ja es most nyitjuk a 2dik bart csak epp vendeg vagyis penzuk nincsen!koszi szepen mindent es gyors gyogyulast alanyodnak!szia
Szia Meli! Legalább a Te esküvőd lesz? Gratulálok!!:-)))
Otp 200 napos visszateszt belefér 3540-ig és mehet még föl, ha nem törik a 200 napos
E-szarba a rés a támasz 1650 alatt, amíg tartja, addig jó, ha nem, akkor kuka és 1400 kb.
szia sly sajnalom a kislanyodat remelem jobban van!reg voltam galyazok, okt. ekuvo,de azert belenyultam 1850nel az eszarba nem sok de mar utalom hogy allando bukoban ulok!segitenel picit szerinted visszamaszik vagy szep csendben lecsorog megint 1400re!es az otprol mi a velemenyed 3800meg benne lehet?
Ez a fogyasztói hangulat index szerintem egy kamu/index/ adat,amivel nem téged akarlak kritizálni.A napokban volt,hogy az ipari teljesítményük és az exportjuk is szépen emelkedett.
Ha lenne pénzed holnap mit vennél max. befektetési idő 1 hónap?