Topiknyitó: pampa 2007. 06. 28. 12:58

Mi lesz veled világ?  

Legyen egy topikja a külföldi híreknek is.

Mint mindennek ezeknek is van hatásuk a Magyar tőzsdére.

Ezt most találtam nagyon érdekes,demokrácia értelmezés.



link
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
szivacs
szivacs 2015. 07. 31. 09:18
Előzmény: #4659  Törölt felhasználó
#4660
Ez így pc:

"Terroristák megöltek egy kisgyereket

Brutális támadás történt az éjszaka Ciszjordániában.
A gyanú szerint terroristák az éjjel felgyújtották egy család házát Nablusz közelében.
A tűzvészben meghalt egy 18 hónapos fiú, idősebb bátyja és szülei pedig súlyosan megsebesültek.
Egy közeli falra a “bosszú” szót firkálták fel a feltételezett tettesek."
Törölt felhasználó 2015. 07. 31. 08:51
Előzmény: #4658  Törölt felhasználó
#4659
"Gyaníthatóan zsidó telepesek gyújtogattak Ciszjordániában, emiatt életét vesztette egy csecsemő - írja a BBC az izraeli rendőrségre hivatkozva. Az eset a Nablusz közeli Dúmában történt, éjjel gyújtották rá a házat az alvó palesztin családra. A szülők és a kisbaba bátyja súlyosan megsérültek. A támadók egy graffitit is felfestettek a ház falára: egy Dávid-csillagot és a "bosszú" feliratot héberül. Egy másik ház is károkat szenvedett a tűzben.

"Ez a támadás gyaníthatóan nacionalista indítékból történt" - nyilatkozta Luba Szamri, az izraeli rendőrség szóvivője. Az Izraeli Védelmi Erők, tehát a hadsereg is kiadott egy közleményt, amiban azt írják, hogy vizsgálatuk szerint a gyanúsítottak a kora hajnali órákban hatoltak be a településre, felgyújtották a házat, majd graffitit fújtak a falára. A gyanúsítottakat a hadsereg is keresi.

Terrorcselekménynek minősítette az izraeli védelmi miniszter a lakástüzet. "A palesztin kisgyerek halála terrorcselekmény (…), nem engedhetjük meg a terroristáknak, hogy veszélyeztessék a palesztinok életét" - közölte Móse Jaalon."
Törölt felhasználó 2015. 07. 30. 19:00
Előzmény: #4657  Törölt felhasználó
#4658
"Valószínűleg egy ultraortodox zsidó férfi késelt meg több embert csütörtökön a jeruzsáleumi melegfelvonuláson. Úgy tudni, hatan sérültek meg, és ketten közülük súlyosan.

A The Jerusalem Post szerint a késelőt elfogták a rendőrök. A sérültek állapotáról egyelőre nincs biztos hír.

Az orosz Russia Today hírtévé oldalán az izraeli médiára hivatkozva hat sérültről írnak, ketten közülük súlyos állapotban vannak. A támadó állítólag egy ultraortodox férfi volt, aki vallási okokból elutasítja a modern világi kultúrát – jelentette az izraeli 10-es csatorna.

Egy szemtanú azt mondta, hogy a késes férfi szakállas volt, és fekete ruhát viselt."
Törölt felhasználó 2015. 07. 28. 07:55
Előzmény: #4656  _pampa
#4657
Még egy konfliktus góc várható.

"Az elgondolás lényege az, hogy a törökországi kurdokat lehetőleg el kell választani a határokon túliaktól, s különböző engedmények mellett integrálni kell őket a török közéletbe, hagyni, hogy az ország gazdasági konjunktúrája pacifikálja őket.

Ezt a folyamatot azonban – amely a kurdok elleni razziákkal és katonai csapásokkal most dugába dőlni látszik – már akkor kockára tette Ankara, amikor részt vállalt a damaszkuszi rezsim ellenzékének, köztük radikális szunnita csoportoknak a rejtett támogatásában. Ezek, illetve a belőlük létrejött IÁ ugyanis rögvest célba vette a török határ mentén élő kurdokat is, akik számára láthatóan nem volt kérdés, hogy kik állnak a háttérben."
link
_pampa 2015. 07. 26. 12:15
Előzmény: #4655  Törölt felhasználó
#4656
"A héten egy bahreini légi járőr ellenőrizni akart egy hajót, amelynek legénysége gyorsan a tengerbe dobta fegyverszállítmányát: C4 típusú robbanószert, nyolc Kalasnyikov géppisztolyt és különböző kaliberű lőszereket. A hatóságok felhozták ezeket a tenger fenekéről, és letartóztatták a hajón tartózkodó két bahreini állampolgárt - olvasható a minisztérium közleményében.

Az egyik letartóztatott bahreini fegyveres kiképzést kapott Iránban, a Forradalmi Gárda elitalakulat egyik táborában. Ő és társa nemzetközi vizeken vette át a fegyvereket azzal a céllal, hogy Bahreinbe csempéssze azokat - tette hozzá a minisztérium.

Nem ez volt az első eset, hogy Bahrein bejelentette Iránból küldött fegyverek lefoglalását. Az arab monarchia azzal vádolja Iránt, hogy destabilizálja a szunnita vezetésű, de síita többségű országot a síiták támogatásával.

Manama szombaton hazahívta teheráni nagykövetét, tiltakozásul a legfelsőbb iráni vezetőnek, Ali Hamenei ajatolláhnak egy héttel ezelőtt kijelentése miatt. Hamenei a hat nagyhatalom és Irán nukleáris megállapodásával kapcsolatban kijelentette: "Akár életbe lép az alku, akár nem, soha nem fogjuk abbahagyni a régióban élő barátaink és Palesztina, Jemen, Szíria, Irak, Bahrein és Libanon népének támogatását, ahogy az arrogáns Egyesült Államokkal szembeni politikánk sem változik meg az egyezség után".

Bahreinnek az első reakciója az volt a síita főpap kijelentésére, hogy bekérette a külügyminisztériumba az iráni nagykövetség ügyvivőjét."
Törölt felhasználó 2015. 07. 26. 07:53
Előzmény: #4654  Törölt felhasználó
#4655
Amióta elvitték a demokráciát abban a térségbe nincsenek biztonságban a kisebbségek tagjai.Ahogyan a többség civil lakossága sem!

Lassan már adatot sem mernek közzétenni, hogy a térséget felügyelő diktátorok halála óta mennyi a civil áldozatok száma.
Hiába, a demokráciának ára van! :(

"Legalább 12 ember életét vesztette szombaton egy hármas pokolgépes merényletben egy észak-iraki város úszómedencéjénél – közölte egy helyi tisztségviselő és rendőrségi források. Az áldozatok többsége a síita muzulmán vallású türkmén kisebbséghez tartozott.
A támadás a Bagdadtól 175 kilométerrel északra lévő Tuz-Hurmatu városban történt. Két öngyilkos merénylő felrobbantotta magát a medencénél, amelyben és amely körül nagyon sokan voltak. Majd amikor kiérkezett a rendőrség és a mentők, hogy ellássák, illetve elszállítsák a sebesülteket, a bejáratnál felrobbant egy motorkerékpárra erősített pokolgép is. A halálos áldozatokon kívül 45 sebesült van.

Egyelőre semmilyen szervezet nem jelentkezett elkövetőként, de az Iszlám Állam (IÁ) dzsihadista szervezet, amely főleg szunnita szélsőségesekből áll, már számos pokolgépes támadást követett el Bagdadban és más tartományokban."
Törölt felhasználó 2015. 07. 25. 09:24
Előzmény: #4646  Törölt felhasználó
#4654
Akik ezt véghezvitték Anglia, Usa, Blair koma, meg haverja Bush gyerek. Most Európa és az egész világ eszi amit kifőztek ! Demokráciát akartak terjeszteni ott ahol a törzsi rendszer volt egy erőskezű diktátorral - ha annak nevezhető egyáltalán - Rend volt. Működött az állam, de olaj is volt és ezt kellett megszerezni e két gazfickó által vezérelt államnak, és háttérhatalmának. Arab tavasz ! Minden lerombolva, feldúlva, kormány nélküli Líbia, akit nem mernek Eu- Natós hajókkal sem megközelíteni, hanem a partjaiktól áthozzák Európába. Normálisak ezek ?
Törölt felhasználó 2015. 07. 25. 09:11
Előzmény: #4652  Törölt felhasználó
#4653
Harc az IÁ ellen.....

"Hírügynökségi jelentések szerint a török gépek nemcsak az IÁ szíriai állásait támadták, hanem csapást mértek a Kurdisztáni Munkáspárt (PKK) nevű kurd lázadószervezet észak-iraki kiképzőtáboraira is. Bakhtiar Dogan, a PKK szóvivője is megerősítette, hogy török harci gépek éjfél előtt egy órával kezdték bombázni a PKK állásait Kurdisztánban, Dohuk tartomány északi hegyvidékén."

vagyis....

"Török harci gépek újabb légicsapásokat mértek péntek éjszaka az Iszlám Állam (IÁ) állásaira Szíria területén. Közben Ankara levélben tájékoztatta az ENSZ-főtitkárt arról, hogy légi hadjáratot indított a dzsihadista szervezet ellen, mert a szíriai kormány nem képes és nem is akar fellépni ellene."

Amennyiben már úgy is felszálltak a gépek.
Törölt felhasználó 2015. 07. 25. 08:54
Előzmény: #4651  Törölt felhasználó
#4652
Hiba? Komolyan csak ennyi?
Az oroszok,Irán pusztán feltételezés alapján súlyos szankciókat szenvednek el.....

Valaki pedig nyíltan megtámadna egy szuverén államot....és ez HIBA?

"Óriási hiba lenne, ha Izrael megtámadná Iránt annak nukleáris programja miatt – jelentette ki pénteken az NBC televíziónak nyilatkozva John Kerry amerikai külügyminiszter.
Kerry az interjúban arra a kérdésre reagált, hogy a múlt heti bécsi megállapodás nyomán valószínűbbé vált-e, hogy Izrael katonai vagy kibernetikai támadást indítson Teherán ellen. „Ez óriási hiba lenne, hatalmas hiba, amelynek súlyos következményei lennének Izraelre és a térségre nézve, és nem gondolom, hogy erre szükség volna” – mondta az amerikai diplomácia vezetője."
Törölt felhasználó 2015. 07. 24. 08:58
Előzmény: #4650  _pampa
#4651
"Biztonságosabb a világ

Az amerikai elnök szerint a II. világháború után kiépült európai intézményrendszer is biztonságosabbá tette a világot, hozzájárult a globális jólét növekedéséhez, és az Egyesült Államok ezért azt szeretné, ha az Egyesült Királyság ennek az intézményrendszernek az egyik letéteményeseként őrizhetné meg jelenlegi befolyását a világpolitikában.

A hivatalából másfél év múlva leköszönő amerikai elnök már korábban is tett utalásokat arra, hogy Nagy-Britanniát továbbra is az EU-ban szeretné látni, de a mostani BBC-interjúban adott hangot ennek a véleményének az eddigi legközvetlenebb módon."

Biztonságosabb?????

Fölösleges a reggeli kávé, ha ilyen cikkeket lehet olvasni!
_pampa 2015. 07. 22. 11:55
Előzmény: #4648  Törölt felhasználó
#4650
Egy kis "elemezni " való a jogvédőknek.

"Az izraeli parlament úgy döntött, 20 évre emeli a maximálisan kiszabható büntetést – egy szélsőjobboldali párt közleménye szerint azért, mert el kell rettenteni az általuk terroristáknak tartott kődobálókat."
"Az új törvény csak Kelet-Jeruzsálemre vonatkozik, a szintén megszállt Ciszjordániára nem."
"Izrael keményen fellép a kődobáló palesztinok ellen
KaG
Forrás: Hír TV
2015. július 22., szerda 10:40 Nyomtatás
20 év börtön is járhat a palesztin kődobálóknak az izraeli parlament döntése alapján. A zsidó állam politikusai elrettentő céllal szigorították jelentősen az erről szóló törvényt.

Kelet-Jeruzsálemben a kődobálás a legelterjedtebb támadási forma a zsidó biztonsági erők ellen – ez volt az első palesztin intifáda, azaz felkelés jelképe is. A hajigálókra eddig néhány hónapos börtönbüntetést szabtak ki, mostantól viszont évtizedeket tölthetnek a rács mögött. Az izraeli parlament úgy döntött, 20 évre emeli a maximálisan kiszabható büntetést – egy szélsőjobboldali párt közleménye szerint azért, mert el kell rettenteni az általuk terroristáknak tartott kődobálókat. A palesztinok tiltakoznak az új törvény ellen.

„Az izraeli katonai bíróságok igazságtalan döntéseket hoznak és igazságtalan büntetéseket szabnak ki, amelyek nem arányosak az elkövetett bűnnel. A kődobálók most fél-másfél év börtönt kapnak, ezt emelnék 10-20 évre. Ez megmutatja, hogy Izrael figyelmen kívül hagyja a nemzetközi egyezményes normákat, amelyek előírják, hogy a büntetés arányos legyen a bűntettel” – mondta a Bebörtönzött Palesztinok Érdekvédelmi Szervezetének elnöke.

Izraelben évente mintegy 1000 embert ítélnek el kődobálás miatt. Az új törvény csak Kelet-Jeruzsálemre vonatkozik, a szintén megszállt Ciszjordániára nem."
Törölt felhasználó 2015. 07. 22. 09:28
#4649
"Tegnap újabb nemzetközi bankkal gyarapodott a globális pénzügyi rendszer: Brazília, Oroszország, India, Kína és Dél-Afrika képviselői Sanghajban ünnepélyes ceremónia keretében útjára indították az általuk létrehozott gazdasági társulás (BRICS) közös pénzintézetét, az Új Fejlesztési Bankot (NDB).
A sanghaji központú NDB csak az év végén vagy 2016 elején kezdi el tényleges tevékenységét, mivel még be kell fejezni az előkészítő munkálatokat, többek között ki kell alakítani a szervezet szerkezetét és szabályzatát, valamint még a kapunyitás előtt ki kell választani a befektetési projekteket. A bank kezdeti alaptőkéje 50 milliárd dollár, amely egyenlő arányban oszlik meg az öt alapító tag között, ez azonban később felmehet 100 milliárd dollárra. A közös bank alapításának ötlete 2012-ben vetődött fel, deklaráltan a túlnyomórészt amerikai befolyás alatt álló Világbank, Nemzetközi Valutaalap (IMF) és Ázsiai Fejlesztési Bank (ADB) ellensúlyozására. A megállapodást 2014 júliusában írták alá a BRICS-tagállamok a brazíliai Fortalezában tartott hatodik csúcsértekezletükön.
Az NDB első elnökeként az indiai K.V. Kamathot nevezték ki, aki több mint tíz évig vezette az ICICI indiai magánbankot. A négy alelnök egyike kínai lesz, mégpedig Csu Hszien, aki jelenleg a Világbank alelnöke is. Egy másik alelnök, az orosz Vlagyimir Kazbekov a ITAR-TASZSZ hírügynökség szerint kiemelte, hogy minden tagállamnak meglesz a saját projektportfóliója, ezek áttekintése már az év vége felé elkezdődik, bár a mérlegelés szabály- és pontozási rendszerét még nem alakították ki. Mindenesetre az NDB-nek az év végéig le kell tennie az asztalra ötéves fejlesztési stratégiáját.
Az Új Kína hírügynökség által idézett Lou Csi-vej kínai pénzügyminiszter a megnyitóünnepségen hangsúlyozta, hogy az NDB-t a meglévő többoldalú fejlesztési szervezetek kiegészítéseként hozták létre, s szoros kapcsolatokat fog kiépíteni a nemzetközi pénzintézetekkel és a magánszektorral. Egyidejűleg jól illeszkedik majd a Kína által kezdeményezett Ázsiai Infrastruktúra-befektetési Bank (AIIB) tevékenységéhez is. Az AIIB-vel közös projektek tervezése is elképzelhető lesz – tette hozzá Lou. Noha az NDB székhelye Sanghaj pénzügyi központjában lesz, felállítanak egy afrikai regionális központot is Johannesburgban."
Törölt felhasználó 2015. 07. 21. 18:12
Előzmény: #4647  Törölt felhasználó
#4648
Amennyiben az USA elismeri a terület elfoglalását.....érdekes helyzetet teremt vele a Krím esetére.

""Miként kompenzálhatnak egy országot, az én országomat egy terrorista állammal szemben, amely elpusztításunkra esküszik, és szabad utat kap a nukleáris bombához és dollár milliárdokat az ellenünk folyó terrortevékenység indítására?"
- kérdezte Netanjahu.

Gilád Erdán, a belbiztonsági és stratégiai ügyek izraeli minisztere hétfőn a katonai rádiónak nyilatkozva elképzelhetőnek nevezte, hogy az iráni alkuért cserébe Jeruzsálem azt kéri, Amerika ismerje el az 1967-ben Szíriától elfoglalt Golán–fennsík 1981-es izraeli bekebelezését.

Ashton Carter kétnapos izraeli látogatása után Szaúd-Arábiában és Jordániában folytatja közel-keleti diplomáciai körútját."
MTI
Törölt felhasználó 2015. 07. 20. 09:10
Előzmény: #4646  Törölt felhasználó
#4647
Nem lesz béke....a menekültek pedig elindulnak....

"Amerikai légicsapásban meghalt 14 afgán katona hétfőn az ázsiai ország déli részén lévő Logar tartományban – közölték a helyi hatóságok.

Két amerikai helikopter megtámadott egy afgán hadállást, és teljesen romba döntötte – mondta Baraki Barak körzet kormányzója. A tartományi kormány szóvivője megerősítette a támadás hírét, és azt is, hogy 14-en meghaltak.

Baraki Barak körzetben nagyon sok tálib lázadó van az AFP hírügynökség szerint, és lehet, hogy az amerikai erők tálib harcosoknak nézték az afgán katonákat."
Törölt felhasználó 2015. 07. 18. 09:36
Előzmény: #4645  Törölt felhasználó
#4646
Amióta elmozdították hatalmából Szaddamot valószínűleg nagyság rendel több civil vesztette az életét Irakban mit a diktatúra alatt.
Azokért a civil áldozatokért kivégezték a diktátort, de most a térségben kialakult etnikai,vallási villongások következtében meghalt civilek haláláért kit vonnak felelősségre?
Hogyan lehet rákényszeríteni a demokráciát egy olyan csoportra akik még nem érettek rá?

Terheli e bármilyen felelősség azokat akik ezt véghezvitték?

Esetleg itt is jön a "szokásos" szöveg:

Mi megpróbáltuk, ti nem tudtok élni vele, a ti hibátok...így jártatok...mossuk kezeinket....

szvsz

"Száznál is több áldozata van a bagdadi merényletnek
MTI, 2015. július 18., szombat 08:46
Száznál több halottja van a Bagdadhoz közeli Hán-Báni-Szaad város piacán péntek este végrehajtott pokolgépes merényletnek – közölték rendőrségi és kórházi források.
Az Sky News Arabia hírtelevízió szerint a halottak között vannak gyerekek is. A robbantásban mintegy ötvenen sebesültek meg. A korábbi hírek előbb legalább huszonegy, majd negyven halottról szóltak.

A terrorcselekmény a fővárostól 30 kilométerre északkeletre lévő, Dijála tartománybeli Hán-Báni-Szaad városban történt a muzulmán böjti hónapot lezáró ünnepen. Öngyilkos merénylő röpítette levegőbe robbanóanyaggal megpakolt gépkocsiját. A nagy erejű detonáció hatására a piac környékén leomlottak több épület falai, és sokakat maguk alá temettek. Nem kizárt, hogy találnak még holttesteket a romok alatt, vagyis növekedni fog az áldozatok száma.

Az ISIS magára vállalta

A merénylet elkövetését az Irakban és Szíriában nagy területeket ellenőrzése alatt tartó Iszlám Állam nevű dzsihadista szervezet vállalta magára. A szervezet a Twitter közösségi internetes felületen tudatta, hogy a támadással bosszút állt szunnita muzulmánok meggyilkolásáért az észak-iraki Havíja városában. A felrobbant gépkocsiban három tonna robbanóanyagot helyeztek el – közölte az Iszlám Állam, amely korábban is követett el hasonló támadásokat Dijála tartományban.

Azóta, hogy az ISIS elfoglalta Irak nagy részét, ez volt az egyik legvéresebb terrortámadás az országban. A merénylet hatására a helyi lakosok dühükben és tehetetlenségük érzése miatt randalíroztak a környező utcákban.

Dijála tartományban háromnapos gyászt hirdettek."
Törölt felhasználó 2015. 07. 17. 08:04
Előzmény: #4644  Törölt felhasználó
#4645
Lassan ebben a "szankciós" esetben is kiderül mi az igazi "lóláb"....

"Iránnak gazdasága fejlesztésére, nem pedig közel-keleti katonai "kalandokra" kell felhasználnia azokat a többletbevételeit, amelyekhez az atomprogramja miatt rá kivetett gazdasági szankciók feloldásával juthat - jelentette ki Adel al-Dzsubeir szaúdi külügyminiszter csütörtökön.
A síita Irán legfőbb térségbeli riválisának számító szunnita Szaúd-Arábia külügyminisztere Washingtonban, John Kerry amerikai kollégájával való találkozója előtt úgy nyilatkozott: határozottan szembe fognak szállni Iránnal, ha Teherán "megpróbálna felfordulást okozni térségünkben"."
Törölt felhasználó 2015. 07. 16. 18:14
Előzmény: #4643  pampa
#4644
Érdekes ítélet.

"Oskar Gröninget 300 ezer ember meggyilkolásában találta bűnrészesnek a németországi Lüneburg tartomány bírósága, így az auschwitz-birkenaui haláltábor egyik utolsó életben lévő őrét négy év szabadságvesztésre ítélték. Az ítélet jogerőre emelkedése után az ügyészség megvizsgálja, hogy a rendkívül rossz egészségi állapotban lévő Gröning egyáltalán alkalmas-e a büntetés letöltésére.
A 94 éves egykori lágerőr az auschwitz-birkenaui haláltáborban felelt a gázkamrába küldött emberek hátrahagyott csomagjaiért, illetve a talált javakat az SS katonai szervezet berlini központjába küldte. Az ügyészség ítélete alapján Gröning bár közvetetten, de részt vállalt a haláltáborba szállított foglyok legyilkolásában."

Akik legyártották azokat a tömegpusztító fegyvereket amikkel civilek ezreit gyilkolták le ők is bűnösök?

Gázában a rengeteg civil áldozat haláláért felelős az a kiskatona aki vezette a harckocsit?

A sebrenicai mészárlásért felelős az a ENSZ békefenntartó katona aki magára hagyta az ott lévő embereket?
pampa 2015. 07. 13. 07:46
Előzmény: #4641  pampa
#4643
Európa pedig építsen mellette egy menekült tábort. Valószínűleg közös az oka a két esetnek.

"Az Egyesült Államok drónbázis létesítéséről tárgyal több észak-afrikai országgal, hogy jobban meg tudja figyelni az Iszlám Állam dzsihadista szervezet líbiai tevékenyégét, és adott esetben csapást is tudjon mérni rá - jelentette vasárnap a The Wall Street Journal című napilap egy meg nem nevezett magas rangú amerikai tisztségviselőre hivatkozva.
Egy ilyen támaszpontról az Egyesült Államok drónokkal ki tudná fürkészni az Iszlám Állam működésének eddig ismeretlen részleteit - mondta az illető.

Az Iszlám Állam - amellett, hogy elfoglalta már Irak és Szíria területének mintegy felét - egyre jobban meg tudja vetni a lábát Líbiában is, ahol hatalmi vákuum van, mert két rivális kormány működik és küzd egymással az ország feletti ellenőrzésért.

A WSJ amerikai tisztségviselőkre hivatkozva azt írta, hogy még egyik észak-afrikai ország sem egyezett bele, hogy a területén létesüljön dróntámaszpont, de ha lesz ilyenről megállapodás, akkor valószínűleg egy olyan, már létező bázison kapnának helyet az amerikai drónok, amely az adott ország ellenőrzése alatt áll, és csak korlátozott számú amerikai személyzet lehetne ott jelen."
Törölt felhasználó 2015. 07. 08. 13:46
Törölt hozzászólás
#4642
pampa 2015. 07. 07. 08:47
Előzmény: #4640  _pampa
#4641
Az USA hallgat,....és továbbra is ellátja fegyverrel az egyik felet....

"Légicsapás ért egy piacot a dél-jemeni Áden kikötővárosban, a támadás következtében legalább 45 civil meghalt, írja az MTI.
A tisztviselők és szemtanúk elmondása szerint a húszi lázadók állásait bombázni hivatott, Szaúd-Arábia vezette arab koalíció egyik harci gépe találta el piacot, s a légicsapásnak a halálos áldozatokon túl több mint ötven sebesültje is van.
A magukat semlegesnek nevező jemeni tisztviselők hozzátették, továbbra sem szűnnek a koalíciós bombázások Jemenben."

Topik gazda

pampa
3 5 4

aktív fórumozók


friss hírek További hírek