A tranzakció nyomán létrejövő cég, a KBC Equitas megújuló szolgáltatásairól, termékportfóliójáról 2007. május 3-án, sajtótájékoztató keretében ad részletes információt. Az ügylet a romániai Swiss Capital 2006. december végi megvásárlásával együtt jól tükrözi a KBC Securities azon törekvését, hogy tovább erősítse jelenlétét a közép- és kelet-európai piacokon.
Én 2 éve írok nekik, hogy az emailben küldött napi jelentésben rossz brókerdíjat írnak. Nem veszik figyelembe ha valaki daytrade díjra jogosult. Könyvelés szempontjából megtévesztő és elfogadhatatlan.
Béla hozzászólásait annyival egészíteném ki, hogy a "Kereskedési adatok" és "Kereskedési adatok összes" ablakon az ISIN számot meg lehet jeleníteni a csavarhúzó ikonnál lévő beállításokban. Azért írom, mert az egyforma nevű certikhez segítség lehet. Én is jeleztem mindenféle fórumon, hogy oldják már meg a certik nevének kiírását, de hát már két éve nem sikerült.
Ti a khertekpapírnál, miben tartjátok a számlán álló szabad eurót? A kereskedési díjak miatt túl drága venni rövid kötvény ETF-et, eurós pénzpiaci alapot pedig nem látok. Valami ötlet, hogy mit lehet helyette?
Kedves Fórumozók! Ahogyan azt többen észrevettétek, a múlt hét folyamán módosítottuk a certifikátokra vonatkozó adatok forrását, így a jövőben a termékek elnevezése egyezni fog a BÉT-es tickerrel. Örömmel értesítünk továbbá titeket, hogy a rendszeres ETF befektetési programunk (https://www.khertekpapir.hu/szolgaltatasok/befektetesi-szolgaltatasok/rendszeres-befektetesek) az év elejétől akár 0 Ft-os vételi díjjal is elérhető. Üdvözlettel: K&H Értékpapír
Meghallgattunk végre. A mai nap a K&H végre elnevezte a certifikátokat. Igen sokáig tartott, igen csendben voltak a kérésekkel kapcsolatban, de végül megoldották ezt a grandiózus dolgot. Köszönjük. Miután ez az akadály elhárult, jöhet a következő: Tisztelt K&H Értékpapír! NAGYON NEM KELLENE MEGSZÜNTETNI A RÉGI FELÜLETET, MERT AKKOR IGEN SOKAN LELÉPÜNK.
Én meg már épp oda akartam átmenni, mert délelőtt a panaszomra azt mondta a K&H ügyntézője, hogy az új webes felületből kikapcsolták a terminal modult. Az nélkü viszont a felületük elég körülményesen (kb. egy mobil app szintjén) használható.
Szia! (Most írok ide először.) Ha van személyes kapcsolattartótok, a köz érdekében tegyétek meg, hogy jelezzétek, hogy a warrantok/certifikátok sajnálatosan egységes elnevezése nincs rendjén, ugyanis pl, az össze OTPTL warrantnak az a neve, hogy: OTP/EBS Wt open, és ez így nagyon nincs rendben! Ez ügyben én már többször írtam nekik, de válaszra sem méltattak. Sok reményt nem füzök a jelzéshez, de hátha eredményes lesz. Köszönöm!
Minden betűje igaz annak, amit itt most leírtál. Nekem azt kérte, hogy telepítsem újra a mobiltradert, ez meg is történt, de az oldwebtrader állandóan kidob és így használni sem tudom.
Használható a régi is még. Van náluk egy személyes kapcsolattartóm, neki már többször elmondtam, hogy a design egy csodálatos dolog, de nem ettől lesznek elégedettek az ügyfelek hanem a funkcionalitástól, könnyű testreszabhatóságtól, rendszergyorsaságtól, és mellé a korrekt áraktól. A legutolsó még nagyjából meg is van, a többit hagyjuk. Amíg ezt a cseh szart üzemeltetik nem is lesz változás, mert ez láthatóan nem fejleszthető és rég elavult. Mondtam nekik vegyenek példát a néhai Randomról vagy az Equitasról de olyan volt, mint ha atomfizikát akarnék nekik oktatni. Erste is így veszítette el az ügyfeleit amikor megvette a Randomot, nem értik az ügyfelek igényeit.
en is megirtam hogy biztos szep ez az uj felület, de nekem a regi sokkal funkconalisabb volt. Meg az utobbi 3 napban minden 10. kattintas utan kritikus hibaval összeomlik.
Téged. Már meg is kaptam a 40.000 Ft kereskedési díj kedvezményt. Köszi. Te még nem? . Cserébe nyithatnál a Gránit Banknál bankszámlát az ajánló kódommal: VXJKG Én kapok 20000-et meghívóként , te 60000-et szelfis számla nyitásnál. . A számlanyitás csak pár perc, kezdd el az alábbi linkre kattintva, ahol a feltételeket is megtalálod: https://scportal.granitbank.hu/onlineszamlanyitas/ajanlokod?referralCode=VXJKG vagy a számlanyitás során az ‘Ajánlókód’ mezőbe írd be ezt a kódot: VXJKG
K&H Értékpapír (KBC Equitas)
link