A következõ hetekben tervezi budapesti és varsói bevezetését az Orco Property Group. A jelenleg Prágában és Párizsban jegyzett ingatlanfejlesztõt párhuzamosan vezetik be a BÉT-re és Varsóba. Az Orco reményét fejezte ki, hogy bizonyos idõ eltelte után BUX, illetve WIG komponensek lesz a társaság papírja.
Severine Farjon, az Orco befektetési kapcsolatokért felelõs vezetõje és pénzügyi igazgatóhelyettese korábban a Portfolio-nak elmondta, hogy a 100 millió eurósra tervezett tõkeemelés Varsó és Budapest között oszlik majd meg, attól függõen, hogy milyen mértékû intézményi keresletet tapasztalnak a két városban két naposra tervezett road show-kon.
Ami biztos már, hogy magánszemélyek közvetlenül nem jegyezhetnek majd Orco részvényt, kizárólag intézményi ügyfelek vehetnek majd részt a budapesti bevezetésben.
az járt jól, megfigyeltem, aki pluszos napon ebédidőben, pangásban vesz. nulla a forgalom, visszacsúszik, ma is 108-109re. du meg felrántják. daytrade-ben béna vagyok, inkább próbálok jól venni. hát ez ma nem jött össze, de vettem még du. 113-ért, péntekről van 93-ért, nem érzem nagy rizikónak. holnap 132-ig mehet, ha még megy fel egyáltalán. egyre neccesebb szerintem :-)
záróban vettem free-t, az viszont aggaszt. beugrottam, próba szerencse. ?!?!
nyár végén 3240 körül volt a max, oda kalkulálta Egon is. most csak legyen 2700, OK. néha bejön, amit ír, bár néha mellé is lő, pl. fhb.
én várok türelmesen és ráadásul most bezúgás miatt sem kell aggódni, mert tartják a kinti spekik az árat. ma a dow elszállt, jó hangulat lesz holnap, remélem emelkedünk.
a csüt-péntek viszont tényleg bizonytalan, rossz hírekre zuhi is jöhet, de jókra meg kiakadás is napokig.
ha itt nyugi is van, van egy kis freem, ecom, fhbm, van mit nézni :-) eco-tól Feta mit vársz? vagy csak dt?
Egon végre írt az orcoról újra, ez jó jel. nyáron is eltalálta a csúcsot, várom a 2800-at. addig kitartás.
a másik grafikon nekem kissé kusza, tudja valaki értelmezni, elmagyarázni mi mit jelent?
Egon szeptemberben elhajtott, h az orco nem az a kategória amit elemez - nocsak, változott a kép :-)))
"Legutóbbi technikai elemzés
2009.11.12 04:00
A lecsorgó árfolyamot megfogta az 50 napos mozgóátlag, mely után már enyhült a részvényre nehezedő nyomás is, az elmúlt napokban többnyire oldalazott az árfolyam, melynek hatására megindult a Bollinger-szalagok szűkülése is. A tegnapi napon viszonylag nagyobb forgalom mellett megjelentek már a vevők is, igaz amíg 2120 forint fölé nem tud emelkedni, addig még óvatos lennék. Ha sikerülne átjutni ezen, akkor tovább erősödhet 2340 forint irányába. Óvatos vétellel meg lehet próbálkozni, csökkenésben támasz 1950 forintnál, aminek viszont már nem kéne elesnie"
---Orco----
2007.03.30 13:49
A következõ hetekben tervezi budapesti és varsói bevezetését az Orco Property Group. A jelenleg Prágában és Párizsban jegyzett ingatlanfejlesztõt párhuzamosan vezetik be a BÉT-re és Varsóba. Az Orco reményét fejezte ki, hogy bizonyos idõ eltelte után BUX, illetve WIG komponensek lesz a társaság papírja.
Severine Farjon, az Orco befektetési kapcsolatokért felelõs vezetõje és pénzügyi igazgatóhelyettese korábban a Portfolio-nak elmondta, hogy a 100 millió eurósra tervezett tõkeemelés Varsó és Budapest között oszlik majd meg, attól függõen, hogy milyen mértékû intézményi keresletet tapasztalnak a két városban két naposra tervezett road show-kon.
Ami biztos már, hogy magánszemélyek közvetlenül nem jegyezhetnek majd Orco részvényt, kizárólag intézményi ügyfelek vehetnek majd részt a budapesti bevezetésben.