Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
mai napig nem tudom elhinni hogy Neked álltak a chartjaid miatt (ha jól emlékszem az volt a lényeg hogy beilyedtek "nagyok" és borítottak majd fordult a piac)
Én is azzal voltam hogy ma vagy holnap meg lesz a 6ezer. De már abban se vagyok biztos hogy a következő hetekben meg lesz. Nekem most nagyon úgy tűnik itt lefelé van most.
nekem ez a verzió open vagy intraday gap, és nem hagyományos rés...
és részemről ennyi.
(stockland: "Gap: Rés. Az árfolyam grafikonon olyankor figyelhetjük meg, amikor az első nap maximuma alacsonyabban van, mint az azt követő nap minimuma (upside gap), vagy az első nap minimuma magasabban van, mint az azt követő nap maximuma (downside gap). Intraday gap-ről akkor beszélhetünk, ha a nyitó van magasabban, mint a megelőző nap maximuma, vagy alacsonyabban, mint a megelőző nap minimuma.")
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.