Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
erre a lehetőségre én is gondoltam, mert akkor így kapnánk egy szép dojit (persze Karterab szerint ez majd gravestone ;-) ) és akkor lehet pánikolni, hogy itt a trendforduló, és így holnap akár egy kezdeti kis eséssel be lehet gyűjteni egy újabb nagy adagot
A mai chartot nézve, szerintem 4415 - 4420 között zár (legalábbis 17:00-kor). Ebben a sávban pattogott legtöbbet.
Ha netán magasabban, az a 17:05-ös felrántás miatt lesz. Ez a lerántásra is értendő (4000 alá ránthatják)
alapvetően egyetértek (bár a 4140-et én (már) alacsonynak tartom), de Te elfelejted, hogy a kisbüfik többsége nem használ stop-loss-t, hanem inkább "lélektani határok" alapján dönt, és a 4400-es szint mostani szakadását sokan annak élték/élik meg, különösen annak fényében, hogy ma belemart a 4450-es ellenállásba
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.