úgy lesz. Figyelek, és közben is tanulok :-))
A szakdogámmal kicsit elakadtam a befektetések a világgazdaságban résznél, de majd átlendülök azon is, vhogy megírom.... Annyit amennyit tavaly augusztus óta tanultam, tán sose tanultam annyit összesen egész életemben :-(( De olvasom a Kiyosaki könyveket is, és abból is rengeteget tanulok, nagyon hasznosak, bár rólam tudni kell, hogy úúútálok olvasni, a Kiyosaki könyveket nem lehet letenni, egyszóval nagyon jók. Néha kicsit olyan érzésem van, hogy van egy gazdag papa az életemben, akitől nagyon hasznos dolgokat tanulhatok, nem nevezném meg, hiszen úgyis tudja, hogy kiről van szó :-)) És ennél jobb érzéssel nem tanulok senkitől :-))
A szakdogámmal kicsit elakadtam a befektetések a világgazdaságban résznél, de majd átlendülök azon is, vhogy megírom.... Annyit amennyit tavaly augusztus óta tanultam, tán sose tanultam annyit összesen egész életemben :-(( De olvasom a Kiyosaki könyveket is, és abból is rengeteget tanulok, nagyon hasznosak, bár rólam tudni kell, hogy úúútálok olvasni, a Kiyosaki könyveket nem lehet letenni, egyszóval nagyon jók. Néha kicsit olyan érzésem van, hogy van egy gazdag papa az életemben, akitől nagyon hasznos dolgokat tanulhatok, nem nevezném meg, hiszen úgyis tudja, hogy kiről van szó :-)) És ennél jobb érzéssel nem tanulok senkitől :-))
Nagyonkezdő
Lehet ide csak én fogok irkálni -bár az már blog lenne- de úgyis jó.
Ide beírom a kérdéseimet aztán ha valaki kényszert érez válaszol ha meg nem hát nem.
Én igazából 2 hónapja kerdtem el tőzsdézni és eddig rendesen bukóban vagyok. Na jó a tőkémhez képest :DDD (2k-val kezdtem)
Nem kenyerem a türelem ezért inkább TDT-zek. Próbáltak már lebeszélni róla de elég keményfejű vagyok és nem hallgatok másokra!!!
Ez van! Okos ember a más hibáján tanul de azért én nem tartom magam nagyon butának. Kis pénzzel kockáztatni sztem nem olyan vészes. Tehát a lényeg az lenne hogy szeretnék megtanulni TDT-zni. Ehhez várok segítséget!!!!!