TLV FORDULONAP VOLT 8 AN BIO TEGNAP
TLV ingyen ad 45% reszvenyt, 0.35 lejert tovabbi 10% jegyezheto. BIO ad 25% bonuszt ingyen.
Nem tul nagy ez az eses, ilyen korulmenyek mellett
Ajánlanád vételre: TBM (osztalékifizetés elég szép), BRM (szintén jó osztalék, de inkább alacsony PER), SNC-- szerintem az SNO-szerű történet várható itt is. Én a BRK mellett a BRM, REFE-t tartom nagyon érdekesnek most.
CERE are profit net : 6062762 RON, daca am citit bine pe raport anual. Nu pierdere deloc, si conform raport preliminat publicat sfirsitul ianuariei.
Sti ce este motivul pentru scadere foarte mare cu TLV?
Törölt felhasználó2007. 05. 10. 08:59
Astazi este ultima zi de tranzactionare pentru data de inregistrare: 15.05.2007 pentru urmatoarele societati:
SIF5- dividend brut/actiune: 0.07 lei;
ART- repartizare profit catre rezerve legale, catre acoperirea rezultatului reportat;
CMP- repartizare profit catre rezerva legala, catre fondul de dezvolatare a societatii
OIL- dividend brut/actiune: 0.00208 lei
MECF- repartizare profit catre rezerva legala, catre sursele proprii de finantare;
SNC- societatea a inregistrat o pierdere la sfarsitul anului 2006;
TBM- dividende brut/actiune: 0.03 lei;
VAC- nu se cunosc detalii privind repartizarea profitului;
DUCL-dividend brut/actiune: 0.0462 lei;
PTRO- repartizare profit catre acoperirea pierderilor contabile dinnanul 2003 si catre fondul de rezerva.
PRAE- nedistribuire de dividende
CERE- societatea a inregistrat pierdere la sfarsitul anului 2006.
Hogyan alakul Romániában-- a brókercégek által kezelt összegek biztosítására gondolok, ami az USA-ban 100.000,- dollár jelenleg. Nyilván úgy kell diverzifikálni, megosztani több brókercég között az összeget, hogy ne menjen a küszöb fölé.
Küldtem egy levelet a maria... yahooo címre-- tudsz adni olyat is, amit olvasol?
üdv,
A rendszer nem zart! A tobbieknek az a bajuk hogy nincs hozza megfelelo szakemberuk.Az erste-s brokerek nagyon ugyesek! Barmikor barki nyithat online szamlat is es szivesen nyitok en is ugyfelszamlat magyar allampolgaroknak. A forgalmam 40% igy is a magyar piacrol jon.
Én azt olvastam, hogy a KBC equitas fog foglalkozni a román piaccal.Ha esetleg jutsz valamire e témában megírhatnád majd.Amúgy semmi bajom az Erstevel a jutalékoknak meg az a titka,hogy nagy tőkét kell berakni és így csökken a fizetendő százalék.
Csak azt nem értem,hogy a többi bank miért nem foglalkozik a román piaccal?Ennyire zárt lenne a rendszer?
Igen ebben igazad van , hogy az erste bank-nal nagyon magasak a jutalekok es en ezert is valasztottam a KBC Equitas. Az biztos , hogy nem fogom otthagyni oket, de szeretnek hozzaferni a roman tozsdehez is. A KBC Equitas rt. juniustol uj szolgaltatasokat vezet be, remelem koztuk lesz a kulfoldi tozsdekhez valo hozzaferhetoseg is, ha nem akkor termeszetesen a segitsegedet elfogadom, de en jelenleg irorszagban tartozkodom es nem sokat vagyok otthon, de majd valahogy megoldjuk.
a leg egyszerubb modja szamotokra jelenleg az erstebrokeren keresztul. persze igy egy kicsit magasabb a jutalekotok mintha egy roman brokerceget kerestek meg.Az elony az hogy az anyanyelveteken komunikaltok. En egy roman ceg szatmari kepviseloje vagyok. Ha ugy gondolod hogy szeretned igenybe venni egy roman broker segitseget irj.
roman tozsde
Ha kivancsiak vagytok,irjatok !