lényeg az orbán marad valamej formában.az emberek nem változnak -nem is akarnak-mindent elhisznek-aztán jön a fordulat és már semmit sem hisznek el.akkor les a baj
Még egy tanács: 4IG-t csak a választás utáni hétfőn vegyetek, ha marad a puhos és bandája! Aki meg szeret fogadni az előtte is vehet,de csak 1-2 nappal előtte, ne most! :D
Én még várok vele, de alapvetően egyetértünk! Ha figyelitek a Nyomi aránylag keveset esik. Nem NER-es cég, alapvetően nem lesz basztatva rendszerváltás után sem. (ha esetleg maradnak akkor sem) Inkább az iráni háború, meg a félhülye szőke vén szar ámokfutása okozhat nagyobb eséseket. De abba USA is beleun előbb utóbb, meg a félidős választások is hozhatnak pozitív változást. Addig pedig ki kell bírni.... Még egy tippem van: Ha nagyon nagy a szar és OTP 10EFt alá beesik, akkor azt kell zsákolni!
amugy a zwack és a nyomda a legbiztonságosabb itt a tőzsdén hosszutávra-na persze 1700 ért?de szerintem amugy i-bár én leirtam 3600 nál tulhuzták utána
nekem 1700 az átlag mert ocsobat eladtam-én nem adom -amugy persze ha ezek a háboruk vagy mik? tovább gyűrűznek lejebb mehet az árfolyam-szerintem 7-8k nál maradunk.egyébként itt josolni sem lehet már.ugyanis ha tovább akarják a káoszt folytatni -sok jot nem igér a jövő és ez kihat mindenre is-nyomdára is-ja ha biztosat akar eladja-vesz államkötvényt.de hát 3000 milliárdot is elvették -mi a biztos? az aranylapka.én nyomdábol feléből-vettem aranycsokit.egy csoki akkor-2 éve:? 2.7 misi volt-most 4.7 misiért lehet adni.venni 5.5 misi.lehet most sem késő csokit vwenni-fene tudja.
tudjuk folytatjuk mit? a maffiaállamot? tolvajlást-szóerőszakot.oltáserőszakot-propagandaerőszakot?60% adót fizetünk ezt? a sok faszságukat?azt hogy nem értenek semmihez csak a hazudozáshoz? tovább is van mondjam még -szép karácsonyt-gyalog.
Olyat lehet kérni, hogy az ócska propagandát máshova toljad? Köszi. A Nyomdával kapcsolatban engem eléggé aggaszt a 7000-es szint elesése. 1500-ról van komolyabb csomagom, és 7400 körül rávettem már jóval kisebb adagot . Aztán jött Trump és látjuk mi van. Most komolyan azon gondolkodom, hogy megvárjam-e az osztalékot, vagy zárjam le ezt a pozit még szép nyerőben. Nagyon nagy mélyésgek vannak a charton, pillanatok alatt eshetünk még pár ezrest. Az egyetlen reményem, hogy az USA piacon is azt látom, hogy a jó osztalék fizető részvények egészen jól állják a sarat, talán a BÉT-en is ez lesz.
tiszának és fidesznek sincs programja -csak progromja van és félelemkeltése-meg propagandája van igaz a többinek is-mi haztehát politika eltörlés a cél -nem kell. ha eltűnnének kinek tűnne fel senkinek -oraátállitás nem lenne kinek tűnne fel senkinek-na ezért hagyják -mert basztatni akarnak mindenkitnk 400 millioval indult kapta a fidesztűl-magyar meg szervezéseket kapott a fidesztűl.
Állami Nyomda