lesz még mol 24k
azért ment a mol meg az otp mert saját magukat vették drágán(miért nem amikor olcsó volt...-bár tudjuk)
valamikor lesz 30k és majd jó osztalék papír is lesz de addig még lemegy.
nincs omv nincsenek oroszok.
Már levajazták valami árnyas kocsmában.
Most a mol költi a részvényesek pénzét, majd
gyf. mint a haza megmentöje visszaállamosítja az adófizetök pénzén -akik ismerik a forgatókönyvet jól keresnek- addig megváltoztatják, mindenki részarényosan szavazhat. Majd jöhet az örosz aki most meglepöen türelmes.
80k-t tőled idéztem, de ez lényegtelen.
A szkenáriód igaz is lehetne, de nem igazán nézted az árfolyamot meg az időpontot, meg az egész helyzetet. 30k szerintem is komoly megálló, záróban vette meg! Hidd el, nem csak én várok itt valamiféle hírt egy ilyen menetelés után ami a Molban volt az utóbbi időben.
Mivel csak kis fosos speki/büfi vagyok, ezért nekem muszáj "fantazmagorikat" gyártani! A tuti tippeket sajna nekem nem osztják le, mint egyes nagymenőknek. Zártam a dolgot. Sikeres kereskedést!
A megrántás konkrétan 30k-val volt végrehajtva, de nevezhetjük egy vélteli ordernek egy középgazdag külfölditől is, akinek eszébe jutott hogy hopp, van csomó pénzem ez a 30k mol nekem kaja pénz, hátaprobáljuk be, annyi szépet irtak erról a magyar cégől, szépen megy felfelé, fuziós hírek, jóbefektetésnek túnik, ..és szól a borkinak hogy még ma vegye..és akkor jön a magyar kisbüfi aki ezt látván fantazmagorikat kezd képzelni, hogy fúúú, ez biztos tud vmit, és kiderül kevsebbet mint ő maga :)
Castorp:Én azon kerestem, hogy nem paráztam naponta itt a parahíreken hanem chartot néztem, viszont célár molnál tejesült, és komoly ellenálása van itt fent, csak akkor beszélhetnénk további bullról molnál ha a mostani max főlé tudna menni szépen, addig ergó, ellenálásnál vennék, amit meghagyok a marinéniknek:)
És igen, pont azt csináltam amit reggel leírtam. Elég jól sikerült eladni a pakkomat. 29k-nál talán vissza is veszem. Bár még nincs vége a napnak.
Lehet napvégén megint összeszedek pár milliárdot és megrántom a MOL-t. :-))
A "chartot", grafikont jelen esetben hiába nézegeted. Ha nem lenne ez a speciális helyzet, sokkal alacsonyabb szinteken is túl lenne árazva a mol, sőt el sem értük volna ezeket a szinteket, így végülis te is azon kerestél , amiben mint kiderült nem is hiszel...
morientesz,
"bejelentést mert vki vett 80k-t napvégén?, lol vagy már bocs, én is vagy te is meghuzhatod napvégén a molt a hirtlen vételeddel, de abból miért következik, hogy bejelentés lesz másnap? év vicce:)"
Mivel rajtam röhögsz, nem a saját beírásodon, ezért gondolom a fentieket komolyan írtad! Nekem nincs ennyi pénzem meghúzni, de gondolom neked, mint topikolónak van! Nálam ez az év vicce!! Bár igaz, nevetni nem nevetek.
Igaz te már akkor is jól szórakoztál amikor a PKN MOL összefüggést boncolgattam, jóval mindenféle pletyka előtt. Valóban vicces srác vagy.
Mik az összeségek? amiket megfogalmazok csupán charton látotta és az általános szentiment alapján teszem, ahogy tettem az elmúlt 2 hónapba, szinte végig azt mondtam, amíg ennyi rossz hír van és chart is felfele mutat ülni a longba és várni..és akkor még csak 26k volt a hati a mol megnemtom hol volt..szóval asszem nem voltam rossz oldalon:) most meg mindenféle short és már long nélkül figyelek, és ugylátomhirtlen mindenki megtalálta 7e pont után hogy jé.. nem is fogunk beesni, looong:) ez számomra jel..majd kiderül mit hoznak a köv hónapok..ja és relax durrkolok a 40k-s molodnak ja és, 30,2 fölött én is vennék, mert az kitörést jelentene ujból, de addig marinéniefektus
Morientesz, nem a tegnapi 80k-a vételből hanem az események összességéből következnek bizonyos dolgok, persze nem feltétlenül számodra.... Nincs is ezzel semmi baj, csak azt nem értem miért zavar az téged, ha valaki erre spekulál? Szerintem van realitása a dolognak. Olyan kiábrándultnak tűnsz, mint aki még egy vasat se keresett a tőzsdén csak bukott jó sokat, de azért eljátsza a nagyokost!
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.